Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

Prvi dan: Polazak je DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE CENOVNIKA u 21:00 h, iz Beograda sa unapred dogovorenog mesta, a iz Niša sa parkinga kod hipermarketa “DIS”. Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle 14:00h po lokalnom vremenu.

Drugi dan - poslednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga.

Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do 11:00 h. Polazak za Srbiju autobusom u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (o tačnom vremenu polaska za Srbiju putnici će biti obavešteni od strane vodiča ili predstavnika). Dolazak u kasnim večernjim satima.

***U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

O HOTELU:

Lokacija: Hotel Sport u Banskom je jedan od najluksuzniji hotela u našoj ponudi. Nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji, na samoj stazi, u neposrednoj blizini gondole. Iz hotela je moguće direktno izaći na stazu, a takođe je moguće vratiti se u hotel sa staze (ski in / ski out). Poseduje sopstveni ski centar – dečije ski igralište, ski i snowboard školu.

Smeštaj: Hotel Sport je hotel sa četiri zvezdice i sve smeštajne jedinice ovog hotela su luksuzno opremljene i klimatizovane i poseduju pogodnosti poput: sateliske TV, telefon, internet, terasu sa pogledom na planinu i staze, moderno kupatilo sa fenom.

  • Standardna soba za 2 osobe (2): dva standardna kreveta ili francuski krevet.
  • Soba deluxe za 2-3 osobe(2+1): veća kvadratura od standardne sobe, dva standardna kreveta ili francuski krevet, fotelja na razvlačenje.
  • Apartman za 4 osobe (2+2): jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar sa kaminom, glavni panoramski restoran, italijanski restoran, zatvoreni bazen, đakuzi, sauna, rimsko kupatilo, fitnes, ski centar, skijašnica, banka, parking.

Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, rimskog kupatila, parnog kupatila, saune, slane saune, đakuzija, interneta, skijašnice.

Ishrana: polupansion (doručak i večera).