Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / BEOGRAD – NIŠ – Srbija – Bugarska

Okupljanje grupe i smeštanje u autobuse u ranim jutarnjim časovima. Polazak autobusa u dogovoreno vreme uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2 – 11. dan / Turska – KUŠADASI

Dolazak u Kušadasi i smeštanje u hotel u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Boravak u Kušadasiju iskoristite da uživate u čarima orijenta, predivnim plažama i neponovljivom provodu u mnogobrojnim barovima i diskotekama koji svakog dana traje do ranih jutarnjih časova…

12. dan / KUŠADASI – Turska – Bugarska

Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Polazak autobusa za Beograd. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim stajanjem radi odmora i graničnih formalnosti.

13. dan / Srbija – NIŠ - BEOGRAD

Nastavak putovanja preko Bugarske i Srbije i dolazak u Novi Sad u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

O HOTELU

HOTEL "BLUE SEA"

LOKACIJA : Ladies Beach, 2 km od centra, 150 metara od plaže

U SOBI : klima, kupatilo, Sat.TV, telefon, minibar, balkon sa bočnim pogledom na more

POGODNOSTI : besplatni suncobrani i ležaljke na bazenu

Plaćanje po jedinstvenoj prodajnoj ceni – SVE uključeno u cenu (smeštaj, prevoz, transferi, trajekt…).

Naše cene su bez dinarskog dela i skrivenih troškova po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

NAPOMENA: Turska kuhinja je za razliku od naše manje pikantnija, na meniju je uglavnom povrće i voće, testenine, mlečni proizvodi, a manje mesa i mesnih prerađevina. Izbor hrane zavisi od kategorije hotela ! Ishrana je na bazi švedskog stola (izuzev ako nije drugačije navedeno).

U izabrani hotel se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka do 10.00 časova. Broj parking mesta (tamo gde ih ima) je ograničen. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih soba i apartmana. Izgled standardnih smeštajnih jedinica može da odstupa od prikazanih.

VAŽNO : BIOMETRIJSKI PASOŠ SRBIJE MORA VAŽITI JOŠ MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA ULASKA U REPUBLIKU TURSKU VAŽNO : VLASNICI PASOŠA DRUGIH DRŽAVA U OBAVEZI SU DA SE SAMI INFORMIŠU O VIZNOM REŽIMU DOTIČNE DRŽAVE PREMA REPUBLICI TURSKOJ

  • Za slike i detaljan opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli. 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (SMEŠTAJ, PREVOZ, TRAJEKT, DORUČAK) za polazak iz Beograda.
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • Za polazak iz Novog Sada cene iz tabele se uvećavaju za 6 €.

POSLOVNICE:

  • Niš (Balkan Fun), Cara Dušana 39, 018 310 50 30, 069 500 25 24
  • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
  • Balkan Fun Macedonia, ul. Leninova 59, Skoplje, Macedonia, +389 2 3201 771, + 389 2 3201 726

Kušadasi leto 2020. - Kada se govori o letovalištima koje nudi Turska Kušadasi je destinacija koju pretražuje najviše turista. Egejska obala, veliki izbor klubova i specijaliteta turske kuhinje dovoljan su razlog da se odlučite za letovanje u Kušadasiju.

Nekada malo ribarsko naselje danas je destinacija koja privlači mlade željne provoda, ali i one koji žele da upoznaju ovu magičnu zemlju i njene atrakcije. Ukoliko odlučite da posetite Kušadasi 2020. godinu će vam obeležiti dani i noći na prelepim plažama, čuveni turski burek i zanimljivi obilasci praćeni fenomenalnim fotografijama.

Aranžmani Kušadasi 2020 - podrazumevaju prevoz komfornim autobusima, smeštaj u turskom hotelu sa bazenom (i doručkom), a deo ponude Balkan Fun-a su svakako i fantastični izleti kao što je obilazak Pamukkala, drevnog grada EfesaAqua parka i zanimljivih plaža.

Ukoliko otputujete u Kušadasi letovanje ćete provesti u akciji - kako u dnevnim obilascima, tako i u noćnim izlascima. Ako više volite miran odmor, ne brinite, jer kada je pitanju Kušadasi plaže i bazeni pokraj hotela su idealno mesto za opuštanje uz ležaljku i koktel.

Na samom vrhu stranice prilažemo listu dostupnih termina i smeštaja za letovanje Kušadasi 2020. Kliktanjem na naziv smeštaja možeš pogledati informacije i slike odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Kušadasi letovanje za sebe, porodicu ili odabrano društvo. Takođe, u nastavku možeš naći mnoštvo zanimljivih informacija o “Ostrvu ptica”, kao i listu svih potencijalnih izleta, lokacija i opcija za smeštaj u Kušadasiju.

Turska - država na dva kontinenta

Turska je država koja se prostire većim delom u zapadnoj Aziji i sa nekih 3% u jugoistočnoj Evropi. Nalazi se na obalama Crnog, Mramornog, Egejskog i Sredozemnog mora. Predstavlja zemlju kontrasta, s jedne strane nastoji da sačuva tradiciju i običaje, dok sa druge, s nestrpljenjem žuri u savremenu budućnost.

Zemlja koja spaja istok i zapad, dva kontinenta, bila je dom za mnoge značajne kulture i svetske civilizacije više od deset hiljada godina. Mnogi je nazivaju kolevkom civilizacije, a iskopine koje svedoče o tragovima ljudskog života iz doba neolita, vraćaju nas 6 500 god. p.n.e.

Od tada pa sve do savremenog doba ovim teritorijama prohujalo je nebrojeno civilizacija i kultura, svaka od njih ostavljajući vidljive tragove. Danas Turska zauzima površinu od 780.580 km2 i ima oko 73 miliona stanovnika. Poslednjih godina turizam je doživeo nagli uspon, leto je posebno atraktivno, a Turska se svrstala u 20 najznačajnijih svetskih turističkih destinacija.

Prelepi pejzaži smaragdnih uvala, kilometri peskovitih plaža, bistra tirkiznoplava morska voda, mediteranska klima, tradicionalna kuhinja, krstarenja, luksuzni hoteli, privlače godišnje preko 27 miliona turista iz celog sveta na letovanje.

Kušadasi Turska - leto na Ostrvu ptica

Kušadasi je najveće letovalište na turskoj egejskoj obali, ali i mesto gde neprekidno pristaju putnički brodovi odakle turisti odlaze da vide drevni Efes. Pored luke nalaze se zidine Starog grada (Caravanserai) unutar kojih su smeštene bezbrojne radnjice, restorani, i mesta za noćni provod.

Odmah pored je Ostrvo ptica, šarmantno ostrvce na čijem se špicu nalazi malena Đenovljanska tvrđava, kao i nekoliko kafića i barova. Ispod ostrva je nova marina u koju pristaju jahte iz celog sveta. Odatle grad nastavlja da se širi velikom brzinom i svake godine niču nove kuće i hoteli, duž obale i uz niska brda koja je okružuju. Za mlade tu je čuveni Bar street (ulica barova) gde kafići i diskoteke rade cele noći i garantuju fenomenalnu zabavu tokom letovanja.

Da li ste znali?

  • Nedaleko od Kušadasija nalaze se čuvene “pamučne tvrđave” ili “dvorci od pamuka”,
  • tzv. Pamukale - za ovo bajkovito mesto znala je i čuvena Kleopatra, pa se u blizini nalazi i njeno kupatilo.
  • Zevsova pećina nalazi se na pola puta od Kušadasija prema Nacionalnom parku. U njoj se, prema legendi, Zevs često kupao sa prelepim devojkama skrivajući se od svoje ljubomorne žene Here.
  • Čuveni ''Trojanski konj'' nalazi se u gradu Čanakale i poklon je holivudskih glumaca tom gradu.