Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Alanja letovanje - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše tursko letovalište na egejskom moru - Alanju Alanja letovanje

CENOVNICI: 

Alanja cenovnik - Maj 2021
Alanja cenovnik - Jun 2021
Alanja cenovnik - Jul 2021
Alanja cenovnik -  Avgust 2021
Alanja cenovnik - Septembar 2021
Alanja cenovnik - Oktobar 2021
  PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA.  Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.
Plan puta
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje. 2. – 7. 10. 11. 14. DAN Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje. 8. 11. 12. 15. DAN Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd KRAJ PROGRAMA.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke