Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Sarti je od Soluna udaljen 140km. Mesto se nalazi na istočnoj obali Sitonije. Geografski položaj Sartija omogućava blizinu lepih plaža koje se nalaze u krugu od 30-tak kilometara. Sarti je kompletno tursitičko mesto zamiljivo svima bez obzira na starosno doba. Poseduje prelepu plažu duž celog mesta uglavnom pešcanu ili sa sitnim šljunkom. Sarti se sastoji iz dva dela, stari deo, severniji i novi deo, južniji. U starom delu plaža je stazom za šetanje odvojena od bašti taverni koje se u nizu oslanjaju jedna na drugu. Na plaži su suncobrani, ležaljke svih mogućih boja i oblika tako da je komfor plažiranja zagarantovan dok pijuckate ili grickate razne đakonije iz obližnjih taverni i kafića, a sve to sa najdirektnjim pogledom na vrh Atosa. U ovom delu plaža malo oštrije prelazi u vodenu masu čisto plave boje.
Plan puta

AUTOBUSKI PREVOZ: 1. Dan – Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima (mesto polaska biće naknadno objavljeno). Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

3. – 11. Dan – Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).  Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13. Dan – Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Proveriti jedan dan pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme polaska autobusa.

SOPSTVENI PREVOZ: 1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.

2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan. Napuštanje  apartmana/studija  do 09:00 časova.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke