Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

Program putovanja:

1.dan: Putovanje. Novi Sad - sastanak putnika u dogovoreno vreme, polazak autobusa (u slučaju manje od 8 prijavljenih putnika za polazak iz Novog Sada biće vršen transfer do Beograda odakle će krenuti autobusom). Beograd – sastanak putnika u dogovoreno vreme. Polazak autobusa. Sastanak putnika u Nišu sa parkinga kod hipermarketa “Tempo”. Nastavak putovanja prema programu. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 11.dan: Dolazak u destinaciju, smeštaj u objekte posle 14 h, boravak na bazi izabrane usluge, 10 noćenja;

12.dan: Napuštanje smeštaja do 9 h, polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima; nastavak putovanja, dolazak u Beograd – Novi Sad u jutarnjim satima.

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene označene *) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza cena umanjuje 15 € po osobi.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

O HOTELU

Lokacija: Vila Myrto ima odličnu lokaciju, nalazi se na 70 m od najlepšeg dela plaže i 150 m od centra mesta.

Opis: Potpuno nov objekat, luksuzno opremljen, veoma kvalitetne izrade. Od smeštajnih jedinica na raspolaganju su studiji za dve i tri osobe i apartmani za 5 i 6 osoba. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima čajnu kuhinju, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV, internet koji je gostima besplatno na raspolaganju. Svi studiji su klimatizovani, a doplata za korišćenje je 5 € dnevno. Promena posteljine se vrši na polovini smene.

Letovalište Paralija je destinacija koja nudi intenzivnu mediteransku atmosferu, izuzetnu klimu, obale i plaže u samom zagrljaju Olimpa. Paralija se nalazi u severnom delu Grčke, okružena popularnim centrima, poput grada Katerinija, koji se nalazi na samo 7 km od njega, Solunom na 60km, i Olympic Beach na 2km.

Leto 2021 je spremno, a Paralija je tokom prošle godine dobila novi sjaj i nove fenomenalne beach barove.