ANTALIJSKA REGIJA LETO 2021 ● FIRST MINUTE PONUDA

 

Turisti kojima je Antalijska regija izbor za leto 2021 dolaze iz mnogo različitih razloga. Neki traže predivne, luksuzne hotele, dugačke peščane plaže i tirkizno plavo more je ono što antalijska regija predstavlja i čini je odličnim izborom za leto 2021. Većina posetilaca će svedočiti o slikovitim panoramskim pogledima i prirodnim čudima, uključujući vodopade Duden i Kimere na planini Olimp gde plane niče iz zemlje u poslednjih 2500 godina.

Antalijska regija se nalazi na mediteranskoj obali. 

Antalijska regija će ispuniti očekivanja putnika za leto 2021 bez obzira na preferencije načina života. Nije važno da li ste putnik sa povoljnim budžetom ili želite da doživite antalijsku regiju u velikom stilu, veliki izbor hotela, barova, restorana i prodavnica osigurava da ćete pronaći ono što tražite. Ono što želimo da posebno napomenemo je da antalijsku regiju odlikuje predivan krajolik, savršena klima, miks modernog i tradicionalnog načina života.

Balkan Fun Travel iz Niša je pripremio najpovoljniju cenu za aranžmane koji obuhvataju direktan čarter let iz Niša ili Beograda ili autobuski prevoz direktno do hotela, hotelski smeštaj na bazi izabrane usluge uz niz pogodnosti za porodice sa decom. 

S agencijom Balkan Fun Travel letovanje je lepše i ekonomičnije.

Direktan čarter let uz niz pogodnosti za porodični odmor čine ovu destinaciju magično privlačnom za turiste svih kategorija. Pažljivo birani hoteli, bogati sadržaji, peščane plaže, maksimalna gostoprimljivost i još puno toga najbolja su pozivnica za odmor u ovom letovalištu.
S agencijom Balkan Fun Travel letovanje je lepše i ekonomičnije.

Leto 2021 Turskoj je najtraženije ove godine, a mi smo pripremili fenomenalnu ponudu za antalijsku regiju.

Antalijska regija Leto 2021

Antalijska regija:

Antalija (Avio) | Leto 2021

Alanja (Avio) | Leto 2021

Belek (Avio) | Leto 2021

Kemer (Avio) | Leto 2021

Side (Avio) | Leto 2021

 

Pogledajte kompletnu ponudu za Leto 2021 i rezervišite svoje mesto po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Kontaktirajte nas: 069 500 25 24 | 018 310 50 30

Adresa: Cara Dušana 39, 18000 Niš