Smeštaj Tip smeštaja 28.04. - 02.05.
PARALIJA: HOTEL PARALIA INN 3* | HOTEL RODON 3* 3* 1/2 smeštaj+prevoz119€
1/3 smeštaj+prevoz109€
1/4 smeštaj+prevoz99€
1/5 smeštaj+prevoz89€
1/6 smeštaj+prevoz79€
Smeštaj Tip smeštaja 28.04. - 02.05.
PARALIJA: VILE/HOTELI 2* 1/2 smeštaj+prevoz109€
1/3 smeštaj+prevoz99€
1/4 smeštaj+prevoz89€
1/5 smeštaj+prevoz79€
1/6 smeštaj+prevoz69€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan / BEOGRAD – Srbija – Makedonija – Grčka 

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u večernjim časovima (za one koji uplate uslugu prevoza preko agencije). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim pauzama za odmor, osveženje i regulisanje graničnih i carinskih formalnosti…

2. dan / Grčka – PARALIJA 

Dolazak u Paraliju u prepodnevnim časovima i smeštaj u hotele/apartmane posle 14 časova (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom sastanak na recepciji hotela nakon 16 časova). Slobodno popodne za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Fakultativno prisustvo dnevnoj  (Welcome party) i noćnoj (White love party) žurci. Noćenje.

3. dan / PARALIJA – Solun (fakultativno)

Nakon jutarnje kafe fakultativni odlazak u obilazak Soluna u pratnji vodiča. Fakultativno prisustvo dnevnoj (90th 00th Party) i noćnoj (One life party) žurci. Noćenje.

4. dan / PARALIJA – Meteori (fakultativno)

Mogućnost fakultativnog obilaska Meteora u pratnji vodiča - još jedan dragulj Grčke je smešten na visokoj steni u blizini grada Kalambaka. Tu možete videti impresivne ikone i freske iz vizantijskog perioda. Fakultativno prisustvo dnevnoj  (Graffit party) i noćnoj (Elegance party) žurci. Noćenje.

5. dan / Paralija – Grčka – Makedonija – Srbija - BEOGRAD

Buđenje i napuštanje soba. Pakovanje prtljaga u autobus i slobodno vreme za individualne aktivnosti i kupovanje suvenira. Polazak za Beograd. Popodnevna vožnja preko Grčke i Makedonije. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

NAPOMENE: 

  • Prevoz će biti organizovan iz Niša (siguran polazak), dok će prevoz iz Novog Sada biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji)
  • Doplata za prevoz iz Novog Sada iznosi 10 EUR
  • Navedene cene aranžmana iz tabele UKLJUČUJU popust od 10 evra za uplate u celosti (100% avansna uplata prilikom rezervacije ili prijave za putovanje). Putnici koji koriste opciju PLAĆANJA na rate , plaćaju regularnu cenu koja NE uključuje navedeni popust od 10 evra.

Balkan Fun • 4 dana / 6 žurki

Balkan Fun 2023 je party putovanje za mlade koji traže nezaboravno iskustvo u jednom od najpopularnijih letovališta na Balkanu - Paraliji.

Ovaj nezaboravni vikend pun žurki i zabave donosi vam najveće regionalne zvezde, Jelenu Karleušu, Acu Lukasa i Coronu X Rimskog, koji će vas zabavljati do ranih jutarnjih sati u Gold The Club diskoteci.

A kada pričamo o dnevnim žurkama, za zabavu je zadužen neverovatni Balkan Fun DJ Crew!

Ne propustite priliku da se okružite novim prijateljima i provedete prvomajske praznike uz plažu, more i najbolju muziku na Balkanu.

Rezervirajte svoje mesto na Balkan Fun 2023 već danas i pripremite se za najbolje putovanje u vašem životu!


POPUNITE PREDREZERVACIJU I OBEZBEDITE CENU VEĆ OD 59€ ZA PRVIH 300 PRIJAVA