BUGARSKA ZIMA 2023

Bugarska Zima 2023 Balkan Fun turistička agencija iz Niša teži ka tome da okupi sve ljubitelje skijanja sa strašću za planinske sportove, skijanje i snoubording. Cilj nam je da stvorimo pozitivno iskustvo za sve zainteresovane skijaše koji izaberu Bugarsku.

Naši smeštaji se nalaze u najboljim bugarskim skijaškim i planinskim centrima Bansko, Borovec i Pamporovo.

Bez obzira odakle želite da putujete, možemo vam obezbediti kompletne aranžmane za vaš odmor u Bugarskoj: rezervacije hotela, prevoz do Bugarske, transferi do/od hotela, iznajmljivanje ski opreme, kupovinu ski pass karte, škole skijanja/snouborda za odrasle i decu.

www.balkanuntravel.rs je najveći izvor informacija o zimovanju u Bugarskoj. Ova web stranica sadrži najveća bugarska planinska odmarališta sa najboljim hotelskim smeštajima, korisnim informacijama, činjenicama, slikama, mapama, komentarima, svim stazama i liftovima, potpunim opisom hotela sa slikama, mestima za izlazak, apres ski, itd.

Bugarska Zima 2023 • Zbog čega turisti biraju skijanje u Bugarskoj?

Bugarska je odlično mesto za zimovanje zbog mnogo razloga. Pre svega, ukoliko želite da naučite da skijate, postoji dosta odličnih škola skijanja i mnogo staza lake i srednje težine. Cena ski pass-a je u rangu sa drugim evropskim skijalištima ili za nijansu jeftinija, pa je i to veliki plus. 

Složićemo se da zimovanje ne obuhvata samo skijanje, već je uvek dobro imati hotel sa dobrim spa centrom kojih ne manjka u Bugarskoj. U našoj ponudi za Bugarska Zima 2023 se nalaze najbolji hoteli koji ispunjavaju zahteve svih turista.

Kada završite skijanje i uživanje na stazi i kako krene da pada noć, fenomenalni barovi, restorani i diskoteke spremne su da vas ugoste i pruže odličnu uslugu uz jeftinu cenu pića i hrane.

Pogledajte našu ponudu za zimovanje u Bugarskoj, odaberite hotel po vašoj meri i krenite na najbolje zimovanje u životu.

BUGARSKA:

BANSKO | ZIMA 2023

BOROVEC | ZIMA 2023

PAMPOROVO | ZIMA 2023

Pogledajte i ostale aranžmane za Zimovanje 2023:

SRBIJA:

KOPAONIK | ZIMA 2023

ZLATIBOR | ZIMA 2023

STARA PLANINA | ZIMA 2023

BOSNA I HERCEGOVINA:

JAHORINA | ZIMA 2023