O hotelu

Lokacija:: Hatipoglu Beach je gradski hotel smešten na Kleopatrinoj plaži. Udaljen je oko 42 kilometara od aerodroma u Alanji, a do samog centra vas deli svega par minuta hoda. Odličan je izbor za individualce i parove koji žele aktivniji odmor blizu centra dešavanja koje nudi veliko letovalište poput Alanje.

Sadržaj hotela: U okviru hotela se nalazi glavni restoran, a la cart restoran, lobby bar, spoljašnji bazen sa delom za decu. Gostima su na raspolaganju i doktor, usluge vešeraja, Wi-Fi, telefon, fax, spa centar, masaža, hamam, sauna, jakuzzi, sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu:Hotelska usluga je polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanja.

Plaža: Hotel poseduje svoj deo na plaži koja je udaljena 50m na kojoj se ležaljke i suncobrani dodatno naplaćuju, dok su pored bazena besplatne na korišćenje.

Sadržaj i tipovi soba: Hotel ima 70 smeštajnih jedinica, standardne sobe su maksimalnog kapaciteta 2+1 osoba, sobe su opremljene sa split klimom, kupatilom, fen za kosu, satelitska TV, telefon, mini bar (dodatno se naplaćuje), sef (dodatno se naplaćuje), balkon.

Napomena:Hotel ima pravo izmene koncepta bez prethodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.