O hotelu

O HOTELU

Hotel Klas 4* - Ovaj moderan hotel nudi elegantne sobe sa LCD TV-om sa satelitskim programima, odmah pored glavnog kampusa Istanbulskog univerziteta. Gosti mogu besplatno koristiti sezonski bazen na krovu i saunu. Stanica metroa Vezneciler udaljena je samo 200 m i omogućava lak pristup drugim lokacijama u gradu, uključujući trg Taksim i ulicu Istiklal.

Sobe u hotelu Klas uređene su u svetlim bojama i imaju besplatan ViFi, mini-bar i pribor za pripremu čaja i kafe. Svaka soba ima moderno, sopstveno kupatilo sa tuš kabinom.

Gosti mogu započeti dan bogatim doručkom na bazi švedskog stola i uživati u jelima turske i internacionalne kuhinje u restoranu Tulipa u okviru objekta. Tu je i bar na terasi pored bazena koji tokom dana služi osvežavajuća pića i grickalice.

Hotel Klas se nalazi na 15 minuta hoda od Velikog bazara. Tramvajska stanica Laleli-Universite udaljena je 3 minuta hoda i nudi brzi pristup Plavoj džamiji, Aja Sofiji i palati Topkapi za 5 minuta. Stanica metroa Vezneciler takođe se povezuje sa železnicom Marmarai, koja vodi goste na azijsku stranu grada. Aerodrom Ataturk je udaljen 18 km, dok je Aerodrom Istanbul udaljen 49 km.