O hotelu

Lokacija: Kleopatra Ada Beach 4* nalazi se na Kleopatrinoj plaži, oko 2 km od centra Alanje i oko 43 km od aerodroma u Alanji. Ima svoj deo na peščanoj Kleopatrinoj plaži, a ležaljke i suncobrani na plaži se naplaćuju. Hotel je otvoren 1996. godine, a renoviran 2014. godine.

Sadržaj hotela: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), 2 bara (Pool, Beach), Tursko kupatilo, otvoreni bazen, dečiji bazen, igralište za decu, TV soba, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, večernji programi i animacije. Dodatno se plaćaju: Wi-Fi internet u lobiju, sportovi na vodi, bilijar, internet kutak, sauna, piling, masaže, terapije i ostalo van koncepta.

Sadržaj soba: Hotel ima ukupno 86 soba veličine oko 20 m2. Svaka smeštajna jedinica ima: balkon, klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, kupatilo sa tuš – kadom, fen za kosu, keramički pod, sef(plaća se).

Usluga u hotelu je All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10h do 23h, užina na plaži od 12h do 17h, kafa i kolači od 17h do 18h.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene koncepta bez prethodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Dodatno se plaćaju sva uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, sladoledi, keks i kolači van koncepta, à la carte restoran za ručak ili večeru, bar na plaži, turska kafa i ostalo van koncepta.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.