O hotelu

Lokacija: Rixos Premium Magawish Suites & Villas smešten je na nešto više od 10 km od centra Hurgade i na oko 7 km od aerodroma. U pitanju je nov hotel koji je jedan od najluksuznijih all inclusive hotela u Hurgadi.

Sadržaj hotela: Hotel je deo čuvenog Rixos lanca. Odličan je izbor za sve ljubitelje vodenih sportova jer poseduje klub za ronjenje, surfovanje, snorkeling, ali i sportove na kopnu: jahanje konja na pesku, teniski teren… Hotel poseduje 7 barova, 5 A la carte restorana, klub za decu (kids club), spa centar, bazen, Wi-Fi, salu za sastanke… Takođe, hotel organizuje i koncerte i žurke pored bazena.

Plaža: Hotelska plaža je lepo sređena i gosti hotela dobijaju gratis ležaljke i suncobran.

Sadržaj soba: Hotel poseduje 410 smeštajnih jedinica. U ponudi ima Suites sobe i luksuzne vile sa bazenom ili pogledom na more.

Suite King bed with Garden view, Suite Twin Beds with Garden view, Suite King Bed with Sea view, Suite Twin Beds with Sea view – Četiri tipa apartmana koji se razlikuju po tome što Suite King bed poseduju veliki krevet (king size) i pogled na more ili dvorište, dok Twin Beds suites ima dva kreveta i deo za sedenje, poput manjeg dnevnog boravka. Svi su elegantni i modernog dizajna, poseduju 53-73 m2, mini bar, espreso mašinu, LCD TV, sef…

Lagoon Deluxe Suite King Bed Sea View, Lagoon Deluxe Suite Twin Beds Sea View – 130 m2, pogled se pruža na zapanjujući bazen i more. Prvi Lagoon Deluxe Suite poseduje jedan veći bračni krevet (king size) i balkon, dok drugi poseduje sobu sa dva kreveta. Oba deluxe apartmana imaju balkon i dnevnu sobu sa elegantnom sofom.

Lagoon Swim-up Suite uređen je tako da se u njemu osećate kao kod kuće. Poseduje 130 m2, pogled na more, dnevni boravak, sobu sa bračnim krevetom (king size) iz koje se direktno izlazi na bazen.

Superiod Suite – 140 m2 za maksimalni komfor gostiju, poseduje jedan bračni krevet i dnevni boravak sa sofom i foteljom, balkon sa pogledom na bazen ili na more.

Executive Family Suite ima dve sobe – King & Twin i plus dnevni boravak. U ovom smeštaju se nalaze mini bar, LCD TV, Wi-Fi, fen za kosu, klima uređaj, sef, balkon sa pogedom na bazen i delom na more.

Pool Vila i Pool Villa with Twin Beds imaju luksuznu i veliku dnevnu sobu sa delom za ručavanje i spavaću sobu sa velikim krevetom (king bed), odnosno dva kreveta kod Pool Villa with Twin beds. Vila poseduje espreso aparat, LCD TV, sef i terasu sa direktnim izlazom na bazen, pogled na dvorište i bazen.

Executive Pool Vila broji više prostorija: jednu sobu sa bračnim krevetom, drugu sobu sa dva kreveta, treću sobu za jednu osobu, 3 kupatila, elegantnu dnevnu sobu, 4 mini bara, espreso aparat, zavese na daljinsko upravljanje.

Royal Villa ima 4 sobe sa odvojenim kupatilima i moderni dnevni boravkak, odlično opremljenu čajnu kuhinju i frižider. Poseduje 944 m2, privatni bazen, batlera i svog kuvara.

Usluga: All inclusive/ Sve uključeno u cenu prema pravilima hotela. U Rixos hotelu možete probati internacionalnu kuhinju, ali i mešavinu lokalne i turske kuhinje.

Hotel ima pravo promene All inclusive koncepta i organizator putovanja za to ne snosi odgovornost.