O HOTELU

Lokacija: 

Hotel Sherwood Exclusive Kemer 5* se nalazi u regiji Gojnuk i u prelepoj oblasti planine Taurus. Udaljen je oko 6 kilometara od centra Kemera. Do centra Antalije ima oko 45 kilometara, dok je od aerodroma udaljen 55 kilometara. Otvoren je 2014. godine. Preporuka je za sve tipove gostiju i za one koji žele porodičan odmor, ali i za one koji su za romantično letovanje. Hotel je okružen zelenilom, a more je kristalno čisto.

Sadržaj hotela:

U okviru hotela su 13 bazena, aqua park, 6 tobogana za odrasle i 3 za decu, igralište, mini klub za decu od 4-12 godina, kao i tinejdž klub “Yoo Teenage” za decu od 13-17 godina, dečiji meni i dečiji restoran, mini diskoteka, dnevna i večernja animacija, besplatni internet, tenis, odbojka na pesku, stoni tenis, teretana, mini golf, mini fudbal, košarkaški teren, sauna, tursko kupatilo, konferencijske sale, parking. Uz doplatu su mini market, fotograf, butik odeće, kože i nakita i suvernirnica. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotel izlazi na privatnu peščano-šljunkovitu plažu, gde su ležaljke, suncobrani i dušeci besplatni za sve goste hotela. Paviljoni se posebno doplaćuju uz predhodnu rezervaciju.

Usluga u hotelu:

Usluga je Ultra All Inclusive. Hotel ima glavni restoran Fusion gde se služi doručak, ručak i večera na bazi samoposluživanja, 4 a’la carte restorana (italijanski, riblji, turski i azijski – Turquoise, Basilico, Mama Cocha, Waribashi), snek i vitamin bar, poslastičarnicu, deset barova Hideout Lobby Bar, Mare Pool Bar, Pranzo Snack Bar, Gilbert’s, Aqua, VIP Pier Bar, Disco Bar, Vitamin Bar, 1-2-3 Lake House Bars. Uz doplatu su a’la carte restorani, neki od uvoznih alkoholnih pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Sadržaj i tipovi soba:

Sve sobe u hotelu sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef, SAT TV, Wi-Fi internet (bez doplate), terasu ili balkon.

Standardne sobe – veličine 29m2 imaju francuski ležaj + sofu na izvlačenje

Superior sobe – veličine 34m2 imaju francuski ležaj + single ležaj + sofu

Family sobe – veličine su od 58 – 70m2 i sastoje se iz dve spavaće sobe

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Kemer Turska

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021

Alanja 2021

Antalija 2021

Belek 2021

Side 2021

Bodrum 2021

Kušadasi 2021

Dubai 2021

Plan puta

1.Dan Niš – Antalija (Kemer, Belek, Side, Alanja Antalija) – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Serbia na relaciji Niš – Antalija. Predviđeno poletanje aviona za Antaliju letom avio kompanije Air Serbia oko 13:15h, broj leta JU9904. Po sletanju na aerodrom u Antaliji transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta.

2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.

Poslednji dan (11/12) Antalija – Niš– Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Serbia za Niš. Planirano vreme povratka za Niš oko oko 16:50h broj leta JU9905. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke