O HOTELU

Lokacija:

Hotel se nalazi u Kemeru u regiji Goynuk. Udaljen je oko 9 km od centra Kemera i oko 55 km od aerodroma u Antaliji. Preporuka je za porodice, parove, ali i za seniore zbog prijatnog okruženja i mirnog odmora.

Sadržaj hotela:

Bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, večernje i dnevne animacije, mini klub za decu od 4 do 12 godina, mini disko, SPA centar. Wi -Fi internet je besplatan u celom hotelu. Dodatno se plaćaju: specijalna uvozna pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća, turska kafa, a’la carte restoran, piće u diskoteci, sportovi na vodi, bilijar, kuglanje,, sauna, masaža, salon lepote, kompjuterske igre, lekar, telefon, fax, frizer, usluga pranja veša, internet kafe, prodavnice, rent-a-car, škola ronjenja i sve ostalo van koncepta.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 180 m od hotela i do nje se prelazi ulica. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu ne doplaćuju.

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je All Inclusive. Hotel sadrži glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači i kafa, užina, sladoled u određeno doba dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, bar na plaži (10-17h), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel ima ukupno 267 smeštajnih jedinice, podeljenih na glavnu zgradu, annex zgradu i bungalove. Ima standardne sobe u glavnoj zgradi (20m2), standardne sobe u bugalovima, standardne sobe sa krevetom na sprat u bungalovma (20m2), Large sobe (40m2), Junior Family sobe (40m2) i Family Suite (47m2). Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralni klima uređaj koji radi u skladu sa vremenskim prilikama, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), laminat/pločice na podu, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Kemer Turska

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021

Alanja 2021

Antalija 2021

Belek 2021

Side 2021

Bodrum 2021

Kušadasi 2021

Dubai 2021

Plan puta

1.Dan Niš – Antalija (Kemer, Belek, Side, Alanja Antalija) – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Serbia na relaciji Niš – Antalija. Predviđeno poletanje aviona za Antaliju letom avio kompanije Air Serbia oko 13:15h, broj leta JU9904. Po sletanju na aerodrom u Antaliji transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta.

2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.

Poslednji dan (11/12) Antalija – Niš– Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Serbia za Niš. Planirano vreme povratka za Niš oko oko 16:50h broj leta JU9905. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke