Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 03.01.
KRAKOV: HOTEL CITY SM BUSINESS & SPA 3* 1/2 sa doručkom215€
1/3 sa doručkom195€
1/4 sa doručkom185€
Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 03.01.
KRAKOV: BEST WESTERN GALICYA 3* 1/2 sa doručkom195€
1/3 sa doručkom175€
1/4 sa doručkom170€
1/5 sa doručkomRasprodato
Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 03.01.
KRAKOV: HOTEL BB KRAKOW 2* 1/2 sa doručkom215€
1/3 sa doručkom195€
1/4 sa doručkom185€
1/5 sa doručkom160€
Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 03.01.
KRAKOV: HOTEL DAISY 2* 1/2 sa doručkom195€
1/3 sa doručkom175€
1/4 sa doručkom170€
Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 03.01.
KRAKOV: HOTEL DAISY SUPERIOR 3* 1/2 sa doručkom215€
1/3 sa doručkom195€
1/4 sa doručkom185€
1/5 sa doručkom160€
Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 03.01.
KRAKOV: HOTEL NOWA PANORAMA 3* 1/2 sa doručkom220€
1/3 sa doručkom200€
1/4 sa doručkom190€
1/5 sa doručkom190€
Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 03.01.
KRAKOV: HOTEL ROK 2* 1/2 sa doručkom190€
1/4 sa doručkom160€
1/5 sa doručkom150€
Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 03.01.
KRAKOV: HOTEL DOMUS MATER 3* 1/2 sa doručkom215€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Plan puta

1. dan /Niš - Beograd – Novi Sad – Mađarska – Slovačka:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan / Poljska – KRAKOV:

Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme za šetnju i upoznavanje grada u pratnji  vodiča (brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski Rinek sa zvonikom – među najvećim u Evropi, Crkva Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Barbakan, Cvetna vrata, ulica Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka...). Smeštanje u hotel. Slobodno vreme. Uveče fakultativni odlazak u neku od popularnih gradskih diskoteka. Noćenje.

3. dan Krakov (Rudnik soli – fakultativno):

Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska 700 godina starog rudnika soli „Velička“. Liftom se silazi do dubine od 100 m i obilazi se predivno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli, koncertna dvorana i mnogi drugi objekti. Povratak u Krakov. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Fakultativni doček Nove godine u nekoj od gradskih diskoteka ili na trgu. Noćenje.

4. dan / Krakov (Jevrejska četvrt / Katovice – fakultativno):

Doručak. Fakultativni obilazak Jevrejske četvrti u pratnji lokalnog vodiča, a po završetku nastavak putovanja do impresivnog poljskog grada nadomak Krakova - Katovica. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Uveče mogućnost fakultativnog odlaska na reprizu novogodišnje noći u nekoj od popularnih gradskih diskoteka. Noćenje.

5. dan Krakov (Aušvic – fakultativno) – Poljska – Slovačka – Mađarska:

Doručak. Sledi napuštanje soba. Fakultativni obilazak Aušvica, koncentracionog logora iz II svetskog rata koji se od 1979. nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Povratak u Krakov i polazak za Beograd. Noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske uz pauze za odmor i osveženje.

6. dan / Srbija – Novi Sad – Beograd - Niš:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

VAŽNO:

  • Navedene cene iz tabele se odnose na polazak iz Beograda i Novog Sada. Za polazak iz Niša i Kragujevca cena iz tabele se uvećava za 20 evra.
  • Prevoz iz Niša i Kragujevca biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji)
  • Navedene cene aranžmana iz tabele UKLJUČUJU popust od 10 evra za uplate u celosti (100% avansna uplata prilikom rezervacije ili prijave za putovanje). Putnici koji koriste opciju PLAĆANJA na rate , plaćaju regularnu cenu koja NE uključuje navedeni popust od 10 evra.
  • Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Fun Group Travel Company (Balkan Fun), kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Dunav osiguranja.
PRODAJNO MESTO: Niš (Balkan Fun), Cara Dušana 39, 018 310 50 30, 069 500 25 24

Krakov Nova godina 2024 – Kao i svake godine do sada, najbolji izbor za doček! Uz odlične ponude aranžmana i nezaboravne žurke koje svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Bakan Fun Krakov se prema mišljenju mnogih turista izdvojio kao omiljeno mesto za ispraćaj stare, i ulazak u novu godinu.

Krakov aranžmani za doček Nove godine 2024. koje smo pripremili za vas podrazumevaju, kao i svake godine do sada, najbolji provod svake večeri (a posebno u novogodišnjoj noći), zanimljive fakultativne izlete i uvek raspoložene vodiče koji će vas upoznati sa svim lepotama i znamenitostima ovog grada.

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Krakovu se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati doček Nove godine u Krakovu 2024. za sebe i svoju ekipu!

Kliktanjem na naziv smeštaja možeš pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Krakov putovanje za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možeš naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom poljskom gradu, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Zašto je doček Nove godine u Krakovu tako magičan?

Krakov je poznat kao grad posebne atmosfere i izuzetno toplih i gostoljubivih ljudi, grad za istraživanje, provod i šetnju u prošlost. Isprepletanost prošlosti sa sadašnjicom čini doživljaj Krakova posve jedinstvenim i nikada istim.

Veliki broj mladih na jednom mestu je jedan od osnovnih razloga zbog kojih doček Nove godine u Krakovu najčešći izbor mladih. Sigurni smo da će vam se uz Balkan Fun Krakov i noćni život koji ovaj grad nudi predstaviti na najbolji mogući način!

Uz naše aranžmane za Krakov Nova godina 2024. biće dočekana kako dolikuje -  uz dobru organizaciju, veselu ekipu, i žurku do sitnih sati. Ovo sigurno neće biti jedina prilika za provod tokom ovog putovanja, očekuje vas koliko noćenja - toliko i izlazaka.

Krakov putovanje - mnogo više od provoda

Zahvaljujući urbanom gradu kao što je Krakov Poljska je postala izuzetno atraktivna mladima, koji jedva čekaju da posete grad studenata i kulture, i upoznaju se sa svim njegovim čarima.

Krakov je grad u južnom delu Poljske, smešten nad rekom Vislom. U prošlosti je bio prestonica ove države. Površina grada je – 326,8 km², a danas u njemu živi oko 750.000 ljudi (1,5 miliona u širem području).

Krakov je administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Jedan je od najvažnijih kulturnih centara Poljske, a mnogi ga smatraju za kulturnu prestonicu države. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine.

U Krakovu se nalaze mnoge kulturne institucije od značaja za celu Poljsku. Upravo zbog toga putovanje u Krakov nudi mnogo više od žurki i provoda. Uz fakultativne izlete upoznaćete se bolje sa istorijom ove zemlje, ali i pričama koje su obeležile ceo svet, s obzirom na to da je jedna od najvećih atrakcija poseta čuvenom Aušvicu.

Krakov aranžmani za doček Nove godine - Izaberi i rezerviši!

Uz turističku agenciju Balkan Fun Krakov aranžmani za novogodišnje putovanje nude sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu za put, pogledajte koji hoteli u Krakovu se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Uz doček u gradu kao što je Krakov Nova godina će biti započeta uz smeh, zabavu i đuskanje do jutra. Rezervišite svoje putovanje i spremite se za doček Nove godine u Krakovu koji ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte čari koje nudi magični Krakov.

Možda će vas zanimati: 

Krakov • Grad legendi i mitova