O hotelu

Objekat Hotel Marina nudi privatan klub na plaži, ronilački centar i deset restorana. Iz objekta se pruža panoramski pogled na zaliv Svetog Đorđa (St. George's Bay) na Malti. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu.
Ovaj eko-frendli hotel poseduje pet sezonskih bazena na otvorenom, dečiji bazen i velnes centar. Gostima su na raspolaganju bazeni na otvorenom, bazen u zatvorenom i velnes centar u partnerskom objektu.
U okviru spa centra Apollo by Dee Spas gosti mogu besplatno da koristite grejani bazen u zatvorenom, saunu, teretanu i velnes sadržaje.
Sve sobe su prostrane, uređene u svetlim pastelnim bojama i imaju balkon, prostor za sedenje i toaletni sto. Pogodnosti u sobama obuhvataju klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i besplatan WiFi. U deset restorana i četiri bara u okviru objekta Marina Hotel Corinthia Beach Resort se služe mediteranska i inovativna internacionalna jela.
Na samo nekoliko koraka od objekta se nalaze plaža Svetog Đorđa (St. George's Beach) i autobuska stanica sa polascima za veće gradove Malte, kao što su Valeta i Slijema. Do restorana i barova se može stići za nekoliko minuta hoda. Za goste su takođe obezbeđeni besplatan i privatan parking.