Pefkohori 2021 Grčka letovanje - Kao i nekoliko poslednjih godina, Pefkohori je jedna od najtraženijih destinacija na Halkidikiju za letovanje u Grčkoj. 

*za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.

Kompletnu ponudu za Leto 2021 možete pogledati OVDE VAŽNO:
  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA. (Cenovnik za aranžman sa autobuskim prevozom).
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA, KAO NI DINARSKOG DELA. 
  • Mogućnost rezervacije 15 noćenja (sopstveni prevoz). 
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.

PRODAJNO MESTO:

  • Niš, Cara Dušana 39, 18000 Niš
POSEBNE POGODNOSTI ZA PORODICE SA DECOM

Pefkohori 2021

Opis destinacije:

Aranžman - Pefkohori 2021 - Kao i nekoliko poslednjih godina, Pefkohori je jedna od najtraženijih destinacija na Halkidikiju za letovanje u Grčkoj

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Pefkohori 2021. Ono što je sigurno je to da će vam Pefkohori, uz aranžmane Balkan Fun turističke agencije iz Niša, biti nezaboravno iskustvo!

Pefkohori 2021 - kombinacija prelepih plaža, fenomenalnih restorana uz samu obalu mora i dobrog noćnog života

Pefkohori je prelepo letovalište na prvom prstenu poluostrva Halkidiki - Kasandra. Nalazi se na samom jugu Kasandre, predstavlja drugo najposećenije mesto u ovom delu odmah iza Kalitee, koja se nalazi na nekih 20 kilometara od Pefkohorija. Ono što Pefkohori leto izdvaja od ostalih je netaknuta priroda, prelepe plaže, i prijatna klima koja privlači na hiljade turista svake godine.

Pefkohori se može pohvaliti zaista prijatnom klimom, koja je jedna od bitnih parametara za naše turiste. Samo mesto se nalazi usred bujne borove šume (po kojoj je ovo mesto i dobilo naziv), a duga peščana plaža sa postepenim ulazom u more je svakako prednost za sve porodice koje dolaze sa malom decom u ovo mesto.

Geografski položaj je dosta povoljan, pa je Pefkohori jedna od omiljenih destinacija naših turista i sigurno je da će i vama Pefkohori ostati u sećanju po šetnjama dugim peščanim plažama, uživanju u restoranima sa prelepim pogledom na more i noćnom životu.

Šetalište u Pefkohoriju je ispunjeno tavernama, restoranima, kafićima, barovima i diskotekama. Samo šetalište se prostire duž celog Pefkohorija i odlično je za dugačke šetnje. Duž celog šetališta prostire se prelepa peščana plaža i kristalno čisto more.

Iako Pefkohori ima zaista prelepe plaže ono što vam svakako preporučujemo je da posetite Grarokavos, plažu koja je udaljena samo 3 km od centra mesta. Takođe, na samo 7 km od Pefkohorija, nalaze se čuveni beach barovi Navagos i Koursaros i najlepša plaža na Halkidikiju - Ksenija koja je defintivno zaštitni znak prvog prstena Halkidikija - Kasandre. Pored posete ovih prelepih plaža, savetujemo da odvojite jedan dan i provedete u prelepom resortu Miraggio Thermal & Spa Resort 5* Paljuriju. 

Pefkohori 2021 - jedna od najtraženijih destinacija u Grčkoj

Iako je prethodnih godina Pefkohori postao jedna od najtraženijh destinacija on i dalje nije mesto gde je velika gužva, a defintivno poseduje sve što je potrebno za opuštajući odmor: fenomenalnu prirodu, prelepe peščane plaže, veliki broj super marketa, ambulantu, rent a car, i za mlade turiste mnogo važan atraktivan noćni život, tako da se može reći da je Pefkohori živ i noću i danju.

Pefkohori letovanje

Pefkohori letovanje 2021. - grčka tradicija i lepe plaže

Pefkohori leto je mesto koje može „podmiriti“ i porodice sa malom decom koje vole živa mesta, tinejdžere i mlade ljude. Mesto poseduje bezbroj radnji, marketa, kao i puno kafića koji nude odličan provod. Osetićete grčku tradiciju u starom delu grada, na trgu, prolazeći uskim ulicama i pored gradske crkve. Kada je Pefkohori leto 2021. u pitanju, zaista se nećete pokajati za izborom ove destinacije.

Za sve one koji ne znaju kako da provedu svoj odmor, Pefkohori letovanje je pun pogodak jer nudi sve što vam je potrebno kad je reč o kvalitetnom letnjem odmoru. Pefkohori aranžmani vas čekaju!

Plan puta

1. dan: Novi Sad/Beograd/Niš – sastanak putnika na dogovorenom mestu, u dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan – 11. dan: Pefkohori – dolazak, smeštaj od 14h, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

11. dan: Pefkohori – napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u poslepodnevnim satima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

12. dan:Niš/Beograd/Novi Sad – Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke