Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 15h 2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku. Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.

Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

SEZONSKI CENOVNIK - Pomegranate Wellness Spa hotel 5* Potidea

OPIS HOTELA

Lokacija: Na poluostrvu Halkidikija, Kasandri, 1 km od Nea Potidee, 4 km od Nea Mudanje, 60 km od Soluna. Smešten je na peščano - šljunkovitoj plaži.

Na mestu nekadašnjeg hotela Portes Palace, 2013. godine sagrađen je novi Pomegranate hotel.

Sadržaj: infrastruktura hotela omogućava posetiocima ugodan boravak. Veoma prostorni lobi sa belim klavirom u sredini. WI-FI internet, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, bazen za decu, suncobrani i ležaljke na bazenu, parking, nekoliko restorana i barova, dečije igralište, animacija za decu, tereni za tenis, odbojku, stoni tenis i još mnogo toga.

Sobe: Hotel nudi 175 prostornih i udobnih soba različitih kategorija. Većina soba ima pogled na more ili Olimp. Hotel se sastoji od 4 zgrade. Kao dodatak, hotel ima 6 specijalno dizajniranih suite apartmana: Tokio, Moskva, stara Evropa, New York...

Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, DVD/CD plejer, telefon, aparat za kafu/čaj, sef, mini bar, kupatilo, fen, terasa/balkon.

Eco elegant sobe (oko 25m2): imaju pogled na Atos i ulicu, namenjene za 2-3 osobe. Imaju 2 standardna ili francuski ležaj i sofu.

Elegant sobe (25m2): imaju pogled na baštu ili bočni pogled more, namenjene za 2-3 osobe. Sobe sa pogledom na baštu su uglavnom na nižem spratu ili prizemlju.

Junior suite (oko 45m2): za 2-4 osobe, sastoje se iz kombinovane dnevne i spavaće sobe, uglavnom imaju dva standardna ili francuski ležaj i dve fotelje na razvlačenje.

Family suite (oko 80m2): za 2-5 osoba,sastoje se iz spavaće, gde su dva standardna ili francuski ležaj i dnevne sobe (sofa).

Usluga: Polupansion, doručak i večera (švedski sto, samoposluživanje).

Websitehttps://www.pomegranatespahotel.com/