Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM BEOGRAD - NIŠ – SIVOTA/PARGA– BEOGRAD:

1 DAN: Polazak iz Beograda, sa ugovorenog odredišta spram datuma iz tabele, prema dogovorenoj satnici.

2 DAN Dolazak u Pargu u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smeštajne jedinice od 15.00 sati. NOĆENJE.

2-11/12 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/

12/13 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa (okvirno 14h po lokalnom vremenu). Polazak po dogovorenoj satnici (tacna satnica i mesto polaska se dobijaju dan ranije od predstavnika).

13/14 DAN: Dolazak u Beograd, u ranim jutarnjim satima.

AUTOBUSKI PREVOZ:

  • Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 18:00 sati. Tačno mesto polaska I satnica će se znati 2 dana pred put. GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA.
  • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, što se može odraziti na promenu satnice polazaka.
  • Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 20,00 eura po osobi (odnosi se na odabir od drugog reda sedista, prvi red se ne prodaje putnicima). Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman, ne mogu biti podneti naknadno.
  • Putnici za/iz Parge, putuju preko Sivote, sa kraćim zadržavanjem radi iskrcaja/ukrcaja. Postoji mogućnost zadržavanja zbog iskrcaja/ukrcaja putnika kod usputnih hotela.
  • Agencija organizuje transfere iz drugih gradova u Srbiji, što je dodatna usluga i nije uključena u gore navedene cene u tabeli.

MOGUĆE JE KORISTITI SAMO AUTOBUSKI PREVOZ U TERMINIMA POLASKA IZ TABELE :

BEOGRAD - ODRASLI = 70 EUR povratni, 50 EUR u jednom pravcu BEOGRAD - DECA DO 12 GODINA = 50 EUR povratni, 40 EUR u jednom pravcu

Moguća je organizacija transfera do polazišta autobusa (Novi Sad ili Beograd) i to ili kolima ili mini busom ili drugim autobusom (vrsta prevoznog sredstva zavisi od broja putnika za aktuelni polazak), i to prema sledećem cenovniku: Subotica, Kikinda – 30 eur po osobi; Zrenjanin, Vršac, Sremska Mitrovica, Šabac, Bor, Kraljevo, Čačak, Valjevo – 20 eur po osobi; Novi Sad, Pančevo, Lazarevac, Kruševac, Kragujevac, Pirot – 15 eur po osobi.

 Minimalni broj putnika za organizovanje transfera je četiri.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

First minute popust leto 2022:

  • Popust od 20% za uplatu u celosti prilikom rezervacije za period boravak 28.06 – 30.08.
  • Popust od 15%  za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za period boravak  28.06 – 30.08
  • Popust od 15% za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za smene 29.05 - 18.06,
  • Popust od 10% za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2022 za smene 29.05 - 18.06,

Sivota Leto 2022

Sivota Leto 2022 - Uzmite jedan mali, tradicionalni grčki grad u zaštićenom zalivu koji je prostire između brda prekrivenih drvećem i prelepog plavog Jonskog mora. Dodajte malo užurbano pristanište, kej sa tavernama i malim prodavnicama, ali nemojte dodavati previše i kako ne bi pokvarili ukus.

Dodajte mešavinu prelepih plaža duž neravne, krivudave obale, neke dugačke i peščane sa ležaljkama i barovima na plaži, jedna ili dve sa sportovima na vodi, druge osamljene i privatne. Začinite ga plažama do kojih se može stići samo čamcem i plažama na ostrvu do kojeg možete proći peščanim nasipom.

Smestite sve to na Epirsku rivijeru, prelepu oblast planina, šuma, živopisnih sela, reka i istorije koja seže u davna vremena - i dalje.

I dobijate Sivotu!

Letnji duh Sivote u koji se svako zaljubi

Sivota je prijateljski mali grad u severozapadnoj Grčkoj, odmah preko puta ostrva Krf. Tri nenaseljena ostrva čuvaju Sivotin potkovičasti zaliv. Tokom poslednje decenije postao je veoma kosmopolitski, ali turizam nije naštetio Sivoti.

Tokom popodneva, marina vrvi od aktivnosti, sa ribarskim čamcima koji odlažu dnevni ulov na plaži, spremni za posluživanje u tavernama. Ulice sa bugenvilijom prepune su kafića i restorana u kojima se služe ukusni lokalni delikatesi, uključujući pite, plodove mora i tradicionalna jela.

Ugodne večeri pružaju savršenu priliku za šetnju plažom, a leti ćete često naići na muzičke večeri uživo ili tradicionalni grčki ples. Jednom kada se prilagodite mirnom ritmu koji se nalazi na praznicima u Sivoti, biće vam teško zamisliti sebe negde drugde.

To je odlično mesto za opuštanje. Postoji nekoliko plaža u gradu, plus Bella Vraka, ona do koje se dolazi preko puta. Više peščanih plaža može se naći i severno i južno od grada. Ali ako želite da istražite dalje, veličanstveno letovalište Parga udaljeno je samo 20 milja. Ili idite u šarmantno selo Perdika, udaljeno sedam milja. Ima spektakularan pogled i čudesne zalaske sunca i prepun je restorana.

Obližnje plaže Arilas i Karavostasi su fantastične.

Najbolje stvari koje bi trebalo uraditi za vreme letovanja u Sivoti

Uživajte na plaži Možete se kupati u marini - na obali najbližoj selu. Za živopisnije mesto, vozite se do plaže Zavia - peščanog dela sa ležaljkama i kristalno čistom vodom.

Ukrcajte se na čamac Iznajmite motorni čamac iz marine i istražite Jonsko more sa pogledom na obalu Lefkade. Alternativno, idite trajektom do ostrva Meganisi iz luke Nidri.

Uživajte u pogledu Prelepa marina je savršeno mesto za koktel ili zalazak sunca. Opustite se u kafiću na obali i gledajte kako čamci dolaze sa svojim ulovom.

Najbolje vreme za putovanje u Sivotu

Vruće je i uglavnom suvo od juna do septembra. U julu i avgustu ima više od 300 sunčanih sati kada će prosečne najviše temperature biti 30 stepeni Celzijusa ili nešto više.

Prosečan maksimum je oko 25 stepeni u junu i septembru. Tokom leta duvaće slab povetarac. U maju i oktobru može biti i devet sunčanih sati dnevno, ali će prosečna temperatura biti nešto niža.

Padavine su iznenađujuće slabe tokom leta za ovako zeleni deo Grčke, ali se više kiše može očekivati krajem septembra i u oktobru. Najjače padavine su u zimskim mesecima.

Divno Jonsko more drži svoju toplotu. U maju će biti oko 19 stepeni, u avgustu će porasti na veoma prijatnih 24 stepena, au oktobru bi moglo biti i 22 stepena.

Sivota, Plaža

Pogledajte kompletnu ponudu za Leto 2022 i rezervišite svoje mesto po najpovoljnijim cenama na tržištu. 

Cene važe do 31.12.2021.

Kontaktirajte nas: 069 500 25 24 | 018 310 50 30

Adresa: Cara Dušana 39, 18000 Niš