Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

VAŽNO:

  • Cene iz tabele važe do subote, 17. novembra ili do popunjavanja slobodnih mesta
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Beograda.
  • Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava za 5€. 
  • Za polazak iz Kragujevca i Niša cene se uvećavaju 10€. Prevoz će biti organizovan iz Niša i Kragujevca u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).

PRODAJNA MESTA:

  • Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24
  • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
  • Balkan Fun Macedonia, ul. Leninova 59, Skoplje, Macedonia, +389 2 3201 771, + 389 2 3201 726

Opis destinacije:

Les Sybelles je najveće skijaško područje doline Maurienne i četvrto najveće povezano skijaško područje u Francuskoj. Ponuda raznolikih ski staza je velika i zato privlači mnogo ljubitelja zimskih sportova. Ukoliko pored skijanja želite i malo zabave, Les Sybelles je svakako vredan vašeg vremena i novca.

Les Fermes de St. Sorlin je sastavljen od više šaleta u gornjem delu naselja Saint Sorlin d'Arves. Aktivnost života u apartmanskom naselju dolazi do izražaja naročito zbog noćnog kluba koji se nalazi u kraju. Ukoliko ste jedan od onih koji vole da se zabavljaju do kasno u noć a da, ipak, ujutru budu prvi na stazi, obradovaće vas činjenica da staze prolaze tik uz ulicu u kojoj se nalaze šaleti.  Za odmor i rekreaciju nakon skijanja u centralnom objektu je na raspolaganju upotreba većeg pokrivenog bazena sa dve saune i dva đakuzija. Apartmani imaju funkcionalno opremljenu kuhinju, dnevnu sobu sa TV prijemnikom, udobne spavaće sobe, sopstveno kupatilo i balkon sa pogledom na okolne Alpe. Večernje surfovanje po netu omogućeno je na recepciji putem besplatne bežične internet konekcije.

Plan puta

1. dan / Beograd – Srbija – Hrvatska – Slovenija – Italija – Francuska:

Sastanak u Novom Sadu, na dogovorenom mestu, u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. dan / Francuska – Les Sybelles:

U jutarnjim časovima pauza u Italiji. Nastavak puta uz stajanje u hipermarketu za nabavku namirnica. Dolazak u Les Sybelles u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije / apartmane posle 17 h. Noćenje.

3 - 8. dan / LES SYBELLES:

Preuzimanje ski pass-a, slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Noćenje.

9. dan / Francuska – Italija – Slovenija – Hrvatska:

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima kroz Francusku, Italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

10. dan / Srbija – Beograd: 

Dolazak u Novi Sad u jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke