Plan puta

1. dan / BEOGRAD - NIŠ – Srbija – Makedonija – Grčka

Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji, polazak u podnevnim časovima. Sledi vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.

2 – 10. dan / KEFALONIJA

U jutarnjim satima dolazak u luku Kilini. Sledi transfer trajektom do Kefalonije. Dolazak na prelepu Kefaloniju u podnevnim satima i kraća vožnja do smeštaja. Na najvećem ostrvu u Jonskom moru provešćemo narednih 10 dana. Na ostrvu nas čekaju sjajni fakultativni izleti. Danju ćemo uživati na najlepšim plažama uz obilje aktivnosti, obilazićemo čudesno podzemno jezero Melisani, a noću ćemo se provoditi u klubovima do ranih jutarnjih sati. Na Kefaloniji očekujte neočekivano…

11. dan / KEFALONIJA – Grčka – Makedonija – Srbija

U jutarnjim satima napuštanje smeštaja i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme do podnevnih sati. Vožnja do luke, gde sledi transfer  trajektom, odakle nastavljamo preko Grčke, Makedonije i Srbije uz usputna zadržavanja radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti…

12. dan / Srbija - NIŠ - BEOGRAD

Dolazak u Niš, Beograd u jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Vila Louisa 3* (Lokalna kategorizacija)

Sa unutrašnjim dvorištem sa šarenim cvećem i drvenim klupama, tradicionalno izgrađen Louisa Studios nalazi se na samo 100 metara od šljunkovite plaže Ragija u Porosu. Objekat u porodičnom vlasništvu nudi smeštaj za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i privatnim balkonom.

Jednostavno namešteni studiji i apartmani Louisa sa pogledom na dvorište ili planinu imaju čajnu kuhinju sa trpezarijom. Svaka jedinica je opremljena klima uređajem, frižiderom i posuđem. Privatno kupatilo ima tuš.

Različite taverne, tradicionalni kafići i prodavnice nalaze se na kratkoj šetnji od Louisa Studios. Selo Sami i luka udaljeni su 25 km, dok je živopisna prestonica Argostolija udaljena 40 km. Selo Skala sa peščanom plažom udaljeno je 12 km. Besplatan javni parking se nalazi u blizini.