Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / Beograd - Zakintos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Zakintos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Karpatos - Zakintos

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike smeštajnog objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola.Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Z
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

O HOTELU

Destinacija: Laganas, Zakintos, GRČKA

Lokacija: U neposrednoj blizini plaže

Usluga: Sve uključeno

Usluga: All Inclusive (sve uključeno - doručak, ručak i večera –samoposluženje (izbor više jela), topla i hladna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, domaće vino i točeno pivo.

Lokacija:  Hotel se nalazi na samoj plaži u mirnom delu Laganasa. Udaljen je 5 km od aerodroma i 8 km od grada Zakintosa. Hotelski sadržaj: bazen, dečiji bazen, teniski teren, odbojka na pesku, teretana, bilijar, stoni tenis, mini klub, restoran, atrakcije za decu, lobi, Wi-Fi (besplatan u javnim delovima hotela).

Sobe: klima (besplatno), sef (uz doplatu), kupatilo, balkon/terasa, SAT TV, frižider, fen.

Louis Zante Beach 4* (Laganas)

All inclusive koncept

Doručak: 07: 00-10: 00 švedski sto-samoposluženje - Restoran Dionysos

Ručak: 13: 00 - 15: 00 švedski sto-samoposluženje - Restoran Dionysos

Ručak: 12: 30 - 15: 00 švedski sto-samoposluženje - Restoran Poseidon Beach

Večera: 18:30 - 21:30 švedski sto-samoposluženje - Restoran Dionysos

Snacks 10:30 – 12:00 & 15:30 – 17:30 - Restoran Poseidon Beach

Čaj - vreme 15:30 – 17:00 - Ionian bazen bar

Kasne zakuske 22:00 – 24:00 - Vachus glavni bar

Santelino Iummi Corner 18.30 - 21.30 - Restoran Dionysos

Lunch paket 10.00 - 18.00 (uz najavu na recepciji)

Vachus glavni bar 18.00 - 24.00

Poseidon bar na plaži 10.00 - 18.00

Ionian bazen bar 10.00 - 24.00

Piće - Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića: piva, domaće vino, sokovi, lagani napici, kokteli - u restoranima i barovima (tokom radnog vremena). Flaširana pića - uz doplatu na licu mesta.

Potrebno je nositi All Inclusive narukvicu!

Zlatna narukvica omogućava konzumaciju alkoholnih pića (samo za goste starije od 18 godina).

Žuta narukvica za goste mlađe od 18 godina.

ALL INCLUSIVE - Sve uključeno prema hotelskim pravilima

Hotel zadržava pravo promene programa "All Inclusive" bez prethodne najave

Hotel zadržava pravo da napravi neke izmene u programu "All Inclusive" bez prethodne najave.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluženje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

ZAKINTOS (AVIO) | LETO 2020

VAŽNO:

 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
 • Navedene cene iz tabele uključuju AVIO PREVOZ (Direktan čarter let iz Beograda) + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER + SMEŠTAJ (PAKET ARANŽMAN)
 • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA AVIO TAKSE, KAO NI DINARSKOG DELA. 
 • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
 • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

PRODAJNO MESTO:

 • Niš, Cara Dušana 39 | 069 500 25 24, 018 310 50 30

Opis destinacije:

ZAKINTOS

Magično ostrvo gde gde se osećate kao kod kuće – kod kuće u Grčkoj.

Zakintos je treće ostrvo po veličini u Jonskom moru. Površina ostrva je 410 km2 a dužina obale je 125 km. Sa susednom Kefalonijom i Peloponezom je jako lepo povezan svakodnevnim brodskim polascima. Ostrvo Zakintos ima dosta podzemnih voda pa samim tim i brojne izvore slatke vode što pospešuje i razvoj flore. Obzirom da je prekriven brojnim maslinjacima, citrusima, raznim cvećem i vinogradima, Zakintos prosto fascinira svojim zelenilom. Može se naići na mnoga grčka sela koja još uvek nisu izgubila svoj šarm i autentičnost, ali i mnoga mesta sa kosmopolitskim sjajem. Boravak na ostrvu pruža odmor na prelepim peščanim plažama ali i mogućnost obilazaka lokalnih znamenitosti.

Zašto Zakintos?

 • zato što je idealno ostrvo za porodice, avanturiste, istraživače i one željne zabave,
 • zato što ćete imati jedinstvenu priliku da se divite Caretta-Caretta kornjačama,
 • zato što ćete biti očarani pejzažom i plažama ostrva, skrivenim zalivima, nepreglednim maslinjacima, vinogradima i plantažama pomorandži,
 • zato što se možete diviti olupini broda koji se nasukao u očaravajući “zaliv krijumčara” tj plažu Navagio po kojoj je Zakintos i poznat,
 • zato što možete u potpunosti prepustiti razvijenim turističkim centrima, a u isto vreme uživati u tradicionalnim primorskim letovalištima i idiličnim zalivima

CILIVI

Cilivi, turističko mesto, 4km od grada Zakintosa, okruženo tipičnom ostrvskom vegetacijom, maslinjacima i vinogradima. Predivan zaliv sa peščanom plažom koji se može pohvaliti plavom zastavom, čistim morem kao i mogućnošću da se uživa u mnogim vodenim sportovima. Idealno letovalište za pravi porodični odmor, koje nudi autentične taverne, sadržaje za zabavu, suvenirnice, brojne prodavnice, restorane i barove. Cilivi je odlična polazna tačka za dalje istraživanje ostrva i upoznavanje njegovih lepota.

GRAD ZAKINTOS

Zakintos (Zante), jedan od najšarmantnijih gradova Jonskog mora, nalazi se na jugistočnoj strani ostrva u zalivu, iznad koga se izdiže brdo prekriveno zelenilom. To je grad sa uređenom arhitekturom sa puno interesantnih crkava, spomenika i trgova. Dugogodišnja okupacija Venecijanaca ostavila je duboki trag na arhitekturu grada, koja se i danas može videti. Tokom zemljotresa 1953. godine veći broj objekata u gradu je srušen, ali je grad obnovljen donacijom lokalnog stanovništva. Grad je posle obnove zadržao glavne karakteristike starog grada. Iznad grada, na padini, nalazi se bista pesnika Solomosa, a nedaleko od nje nalaze se ostaci nekadašnjeg zamka. Iz grada postoje dobre autobuske veze ka okolnim selima i predivnim plazama. Aerodrom se nalazi na 4km od centra grada.

LAGANAS

Laganas se nalazi na jugoistoku ostrva, 6 km od grada Zakintosa. Laganas je najveće letovalište na ostrvu sa 8 km dugom peščanom plažom. Glavni adut ovog zaliva nisu samo njegove plaže, već i ugrožena vrsta kornjača Caretta-Caretta, koje se svakog leta vraćaju na plaže ovog ostrva gde uveče polažu jaja. Istovremeno, Laganas je pravi raj za one koji žele da svoj odmor provedu u zabavi i izlascima. U centru grada se nalazi glavna ulica koja sa brojnim kafanama, barovima i diskotekama obiluje burnim noćnim životom i prepuna je omladine iz svih krajeva sveta ali su Britanci, za sada, najbrojniji.

KALAMAKI

Kalamaki, malo turističko mesto sa tavernama i suvenirnicama, veoma popularno kod gostiju koji žele miran odmor i dugačke šetnje duž prelepe peščane plaže poznate po kornjačama Caretta-Caretta. Zbog blizine aerodroma može se desiti da avioni neretko preleću preko mesta, ali su zato noću letovi zabranjeni. Glavni grad je udaljen 5 km (odlična povezanost redovnim autobuskim linijama, a Lagnas je na svega 4 km od Kalamakija.

ARGASI

Argasi je najstarije letovalište na ostrvu udaljen 3 km od grada Zakintosa pa ga zbog blizine nazivaju još i predgrađem Zakintosa. Na peščano-šljunkovitoj plaži koja se proteže duž celog mesta možete uživati u sunčanju, opuštanju ili nekom od njrazličitijih sportova na vodi. Argasi se nalazi u neposrednoj blizini jednog od najlepših delova ostrva, turistički netaknutog rta Vasilikos koji je, prema većini, jako egzotična oblast sa prelepim skrivenim uvalama, intimnim plažama i velikim modernim barovima na plaži. Jedna od tih plaža je, svakako, i Porto Zoro.