Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / BEOGRAD – Srbija – Hrvatska – Slovenija :

Polazak iz Beograda u večernjim časovima. Sledi noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju i Italiju prema Riminiju uz usputne pauze radi osveženja i regulisanja graničnih formalnosti.

2. dan / Italija – PADOVA – RIMINI:

Dolazak u prelepu Padovu u jutarnjim časovima,grad u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Sledi obilazak grada:Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), Il Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palazzo della  Regione-gradska većnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron. Nastavak putovanja do Riminija.Dolazak u Rimini u popodnevnim satima. Smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3 - 8. dan / RIMINI:

Rimini je jedno od najpopularnijih letovališta u Evropi. Proteže se duž predivno plavog Jadranskog mora, poznato je kao prestonica italijanskih letovališta i noćnog provoda. Ima predivnu peščanu plažu dugačku oko 15km koja je odlično uređena. Na šetalištu pored mora se nalazi mnoštvo prodavnica, restorana, barova i diskoteka, a u okolini Riminija je mnogo zabavnih i vodenih parkova u kojima je zagarantovan dobar provod. Zbog svoje odlične pozicije u sklopu naših fakultativnih izletabiće moguće obići prelepe italijanske gradove – RavenuBolonju kao i minijaturnu državu – San Marino. Uz mnoštvo slobodnog vremena za kupanje, odmor i individualne aktivnosti ovo će zasigurno biti letovanje za pamćenje...

9. dan / Italija – TRST – Slovenija – Hrvatska:

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. U popodnevnim časovima nastavak putovanja do Trsta. Sledi upoznavanje grada u pratnji vodiča: kanal Grande, Ponte Rosso, San Antonio Nuovo, crkva Svetog Spiridona, Trg Ujedinjenja Italije. Sledi vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

10. dan / Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Plaćanje po jedinstvenoj prodajnoj ceni - SVE uključeno u cenu (smeštaj, prevoz, transferi, trajekt...). Naše cene su bez dinarskog dela i skrivenih troškova po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Rimini 2020 - Italija

Aranžman - Rimini leto 2020 - poziva vas na nezaboravno leto u Italiji sa Balkan Fun turističkom agencijom. Rimini predstavlja pravi biser Jadrana na obali regiona Emilia-Romanja. Očaravajući grad nalazi se na istočnoj obali Italije, a duge peščane plaže i moderna odmarališta privlače turiste širom Evrope i sveta. Prijatna klima, slikovit pejzaž, bogato kulturno nasleđe i bujni noćni život čine Rimini istinskom kosmopolitskom destinacijom. Rimini 2020 aranžman možete provesti u opuštanju na predivnim plažama, istraživanju antičke kutlure ili partijanju u brojnim barovima i klubovima. Rimini ima za svakoga ponešto.

Rimini je mesto gde Italijani idu na letovanje! Letovalište se diči sa preko 15 kilometara dugom plažom, što ga čini jednim od najvećih na celom Jadranu. Ova plaža ne spava i u svako doba dana ili noći možete naći zanimaciju na njoj. Plivanje i sunčanje upotpunuite sportovima na vodi, jogom, jahanjem ili dugom šetnjom po mekanom pesku. Rimini leto je prvi izbor još od 60-ih, a Rimini je čuven po svom brzom ritmu, bujnoj gastronomskoj sceni i istinskom mediteranskom doživljaju.

Bujni noćni život

Noćni život ne zaostaje za dnevnim aktivnostima, a sa više od 500 barova, pronaći ćete savršeno mesto za ispijanje koktela bez problema. Kada se udaljite od plaža i barova, otkrićete pravi duh Riminija. Slikoviti gradić nikoga ne ostavlja ravnodušnim, sa svojim renesansnim nasleđem i ruševina iz slavnog doba Rimskog carstva, dok za najbolji pogled treba otići na panoramski točak sa kojeg puca pogled po kojem ćete pamtiti Rimini letovanje.

Rimini letovanje i kulturno uzdizanje

Rimljani su osnovali Rimini u trećem veku pne. i važio je kao kritična tačka između severa i juga Italije za vreme Rimskog carstva. Grad je imao i veliku ulogu tokom Drugog svetskog rata, pa kada poželite da se udaljite od plaža i partijanja, možete istraživati bogato kulturno nasleđe.

Avgustov luk je spomenik iz 27. godine pre n. e., i predstavlja jedan od najstarijih rimskim lukova koji je netaknut. Uživajte u njegovom jednostavnom dizajnu sa stubovima i grandioznim centralnim lukom. Uočite i embleme bogova rimske mitologije na stranama ove građevine koja je nekada bila deo zida oko grada, a danas stoji kao usamljena kapija.

Pređite Tiberijev most i divite se njegovim simetričnim lukovima koji se oslikavaju na bistroj vodi. Posetite veličanstvenu katedralu iz 13. veka i divite se fascinantnim umetničkim delima, freskama, slikama i skulpturama. Kada vas put nanese na centralni deo starog dela grada, naići ćete na elegantnu fontanu na trgu Cavour i na okružujuću rimsku arhitekturu. Zasednite u neki od okolnih kafića i upijajte duh Riminija. Nakon što obićete znamenitosti, čeka vas prijatno sunce i predivna plaža.

Uverite se i sami zašto je za Rimini 2020, pa i bilo koje drugo vreme, pravo vreme za posetu. Rimini aranžmani vas čekaju!