Smeštaj Tip smeštaja .. - ..
: * 1/
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan BEOGRAD Polazak iz Beograda u 17:00 h (vreme polaska je podložno promeni) sa parkinga Muzeja 25.maj-Kuća cveća. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja.

2. dan FIRENCA – MONTEKATINI TERME Dolazak u Firencu u prepodnevnim časovima. Pešačko razgledanje grada: Duomo, Katedrala Santa Maria dei Fiori, Krstionica iz 5. veka, Dotov zvonik, Trg Sinjorija sa Starom palatom, kopija Mikelanđelovog “David”-a (“Heroj renesanse”), Dei Lanzi – galerija na otvorenom, Galerija Ufici - druga po veličini galerija na svetu, reka Arno, Stari most (Ponte Vecchio). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Dolazak u banju Montekatini u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan MONTEKATINI TERME – SIJENA – SAN ĐIMINJANO – MONTEKATINI TERME Doručak. Slobodno vreme ili fakultativno izlet do Sijene i San Điminjana. Putovanje do Sijene, grada pod zaštitom Unesco-a. Pešačko razgledanje: Duomo, Trg Pjaca del Kampo, palata Salimbeni, krstionica, univerzitet...Nastavak putovanja do malog živopisnog srednjevekovnog grada San Điminjana, klasičnog srednjevekovnog grada sa ambijentom iz 13-14 veka. Grad je poznat i pod nadimkom “Grad 100 tornjeva”. Slobodno vreme. Povratak u Montekatini Terme. Noćenje.

4. dan MONTEKATINI TERME – PIZA – MONTEKATINI TERME Doručak. Napuštanje hotela i fakultativni odlazak za Pizu. Pešačko razgledanje jedinstvenog “Polja čuda”: Krstionica, Krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije i Katedrala podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak za Montekatini i nastavak puta ka Srbiji. Noćna vožnja.

5. dan BEOGRAD Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke
*** SIGURNI POLASCI IZ NIŠA, ALEKSINCA, POJATA, PARAĆINA, ĆUPRIJE, JAGODINE I ČAČKA – DOPLATA 25€; BATOČINE, KRAGUJEVCA I NOVOG SADA - DOPLATA 20€; MARKOVCA, VELIKE PLANE, POŽAREVCA (požarevačka petlja), SMEDEREVA (Kolari) i MALOG POŽAREVCA - DOPLATA 15€. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD. SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA NA MAKSIMALNO 20 PUTNIKA PO POLASKU.
 

Toskana • 3 noćenja • Putovanje 2024

Uzbuđeni smo što možemo ponuditi putovanje u Toskanu za 2024. godinu, gde ćete imati priliku istražiti jednu od najljepših regija Italije. Toskana je dom nekih od najpoznatijih kulturnih i umetničkih blaga u svetu, uključujući Firencu, Sijenu i Pisu. Ova regija je takođe poznata po svojoj prekrasnoj prirodi, bogatim vinogradima i ukusnoj hrani. Na ovom putovanju, možete posetiti najvažnije turističke atrakcije Toskane, uz stručnog vodiča koji će vas upoznati s istorijskim, kulturnim i umetničkim aspektima ove regije.

Toskana putovanje - Najlepša regija Italije

Toskana je jedna od najlepših regija u Italiji koja očarava posetioce svojim raskošnim pejzažima, slikovitim brežuljcima i vinogradima, kao i bogatom kulturnom baštinom. Ova regija je pravi raj za ljubitelje umetnosti, arhitekture i gastronomije, jer nudi bezbroj mogućnosti za istraživanje srednjovekovnih gradova i sela, posete muzejima i uživanje u vrhunskoj hrani i piću. Pored toga, Toskana nudi odlične mogućnosti za aktivnosti na otvorenom, kao što su planinarenje, biciklizam, jahanje i vodeni sportovi. Bez obzira na ono što vas privlači tokom putovanja, Toskana je definitivno destinacija koja će vas ostaviti bez daha i ostaviti neizbrisiv utisak.

Najbolji aranžmani uz Balkan Fun Travel - Toskana putovanje

Ovo putovanje je idealno za one koji žele doživeti Toskanu na jedinstven način, upoznati se s lokalnom kulturom i tradicijom te stvoriti nezaboravne uspomene. Rezervišite svoje mjesto na ovom putovanju već danas i pripremite se za nezaboravnu avanturu u Toskani 2024. godine s Balkan Fun Travel!