Smeštaj Tip smeštaja 07.03. - 11.03.
MILANO: HOTEL 4* 1/2 Noćenje sa doručkom169€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Plan puta

1. dan Beograd – Srbija – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan / Italija – MILANO:

Dolazak u Milano u jutarnjim časovima. Po dolasku obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan / Milano – Lugano/ Švajcarska (fakultativno):

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Lugano, u predivnu Švajcarsku. Po dolasku u Lugano sledi razgledanje: katedrale Sv. Lorenca, crkve Sv. Marije od Anđela iz XVI veka, Gradskog parka, vile Ćani, Trga reforme... Slobodno vreme za uživanje u čistom vazduhu i suncu Lugana. Povratak u Milano. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan Milano – jezero Komo (fakultativno) – Italija – Slovenija –Hrvatska:

Doručak.  Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji... Po dolasku razgledanje: trga i katedrale Duomo, trga i crkve San Fedele, hrama Alesandra Volte, najpoznatijeg stanovnika Koma... Slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru. U poslepodnevnim časovima povratak u Milano i nastavak puta za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

5. dan Srbija – Beograd:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

VAŽNO:
 1. Cene iz tabele važe do popunjavanja slobodnih mesta.
 2. Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz  Beograda.
 3. Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava za 5 evra. Za polazak iz Niša i Kragujevca, cena iz tabele se uvećava za 20 evra. 
 4. Prevoz iz Niša i Kragujevca biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).
 5. Online rezervacije i prijave su besplatne.
 6. Za putnike koji organizuju prevoz u sopstvenoj režiji, navedene cene aranžmana iz tabele se umanjuju za 20€
 7. PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
 8. Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Adresa i kontakt: Niš, Cara Dušana 39 018 310 50 30, 069 500 25 24

Opis destinacije:

Milano Putovanje Balkan Fun Travel • Proleće 2024

Ako tražite savršeno putovanje u Milano, pogledajte ponudu naših aranžmana. Prućamo najbolje cene i ponude za putovanje u Milano, a sve to uz vrhunsku uslugu i detaljno isplaniran plan puta.

Milano je glavni grad mode i dizajna u Italiji, poznat po svojim luksuznim trgovinama i prestižnim modnim revijama. Grad je takođe poznat po svojoj bogatoj istoriji i kulturnim znamenitostima, a turisti ga često posećuju zbog raznolikosti koju pruža.

 

Zbog čega turisti biraju putovanje u Milano 2024?

Milano je popularna turistička destinacija zbog mnogih razloga. Neki od glavnih razloga zašto turisti biraju putovanje u Milano su:

 1. Moda i dizajn: Milano je poznat kao glavni grad mode i dizajna u Italiji, a turisti ga često posećuju kako bi posetili luksuzne trgovine i bili na prestižnim modnim revijama.
 2. Kulturne znamenitosti: Milano je poznat po svojim kulturnim znamenitostima, poput Duoma, najveće gotičke katedrale u Italiji, te Pinacoteca di Brera, muzeja s impresivnom kolekcijom umetnina iz srednjeg veka i renesanse.
 3. Hrana: Milano je poznat po svojoj hrani, posebno po svojim tradicionalnim jelima poput risotta alla Milanese i ossobuco.
 4. Muzeji: Milano ima mnoštvo muzeja, poput Muzeja naoružanja i oklopa, gde se mogu videti impresivne kolekcije naoružanja iz različitih istorijskih razdoblja, te Muzej navijaca Intera, poznatog nogometnog kluba iz Milana.
 5. Noćni život: Milano je poznat po svojem živahnom noćnom životu, s brojnim barovima, klubovima i koncertima koji se održavaju tokom cele godine.

Ukratko, Milano je grad koji pruža nešto za svakoga - od modnih atrakcija do kulturnih znamenitosti i dobrog noćnog života, te je savršena destinacija za putovanje.

Zanimljivosti o Milanu • Proleće 2024 • Balkan Fun Travel

 1. Milano je glavni grad Lombardije u Italiji i drugi po veličini grad u zemlji.
 2. Grad je poznat po svom modnom i dizajnerskom naslijeđu, sa svetskom poznatim brendovima poput Prada, Gucci i Armani.
 3. Milano je poznat po svojoj arhitekturi, uključujući katedralu Duomo, koja je jedna od najvećih gotičkih katedrala u svetu.
 4. Grad je poznat i po svom bogatom umjetničkom naslijeđu, sa mnogim muzejima i galerijama, uključujući Pinacoteca di Brera, jedan od najvažnijih muzeja umetnosti u Italiji.
 5. Milano je poznat i po svom svetski poznatom opernom kućom Teatro alla Scala, koja je sagrađena 1778. godine i smatra se jednom od najvažnijih opernih kuća u svetu.
 6. Grad je poznat po svom bogatom kulturnom naslijeđu, sa mnogim festivalima i događanjima tijekom cele godine, uključujući Milan Fashion Week i Milan Design Week.
 7. Milano je poznat i po svom jakom gospodarstvu, sa mnogim svetskim tvrtkama koje posluju iz grada, uključujući Finmeccanica, Pirelli i Mediolanum.

Šoping u Milanu na putovanju sa Balkan Fun Travel-om

Milano je poznat kao jedan od svjetskih modnih i dizajnerskih središta, tako da je šoping u gradu vrlo popularan. Grad ima mnogo trgovina i butika sa svetskim poznatim brendovima, kao što su Prada, Gucci, Armani, Versace, Dolce & Gabbana i mnogi drugi. Trgovački centri, kao što su Galleria Vittorio Emanuele II i Il Centro, takođe nude širok izbor trgovina i restorana.

Milan ima mnogo second hand prodavnica i vintage prodavnica gde možete pronaći povoljne cene na high-end modnim komadima. Takođe postoji mnogo trgovina sa kožnim proizvodima, umetničkim predmetima, suvenirima, kućnim potrepštinama i drugim proizvodima.

U Milanu postoji i mnogo tržnica, kao što su Mercato di Navigli i Mercato di Brera, gde se mogu pronaći unikatni proizvodi, uključujući modne dodatke, umetničke predmete, suvenire i hranu.

U svakom slučaju, šoping u Milanu je vrlo uzbudljivo i raznovrsno iskustvo, sa mnogim mogućnostima za kupovinu svetski poznatih brendova, unikatnih i retkih proizvoda, i kvalitetne hrane.

Putovanje u Milano uz Balkan Fun turističku agenciju

Ako tražite savršeno putovanje u Milano, pogledajte ponude koje nudi Balkan Fun Travel.

Putovanje u Milano je mnogo bolje kada odaberete proverenu ekipu, a naše višegodišnje iskustvo po pitanju organizacije puta, prevoza i smeštaja nudi garanciju vrhunskog iskustva. Pored toga, stručni vodiči koji će se pobrinuti da vidite i čujete sve što je bitno o Milanu.

Uključite se u avanturu uz Balkan Fun Travel i posetite Milano uz najbolje ponude koje pružaju. Rezervišite svoje mesto na vreme po najpovoljnijoj ceni na tržištu.