Lakoća rezervacije

Putovanje preko turističke agencije Balkan Fun Travel može biti lakše nego kada sami pokušate da organizujete putovanje, jer agencija može da vam pomogne da rezervišete hotele, avionske karte i druge usluge. Plus, online usluga je dostupna 24h, 365 dana u godini, pa možete rezervisati svoje putovanje iz udobnosti svoje fotelje.

Iskustvo u organizovanju putovanja

Balkan Fun Travel ima dugogodišnje iskustvo u organizovanju putovanja, tako da vam možemo pomoći da izaberete destinaciju koja će vam se svideti i da sve bude spremno za vaše putovanje.

Pomoć u slučaju problema

Ako se nešto dogodi tokom putovanja, poput otkazivanja leta ili problema sa smeštajem, agencija može da vam pomogne da rešite te probleme.

Raspoložive opcije

Balkan Fun Travel ima veliki broj različitih paketa putovanja, tako da možete da izaberete onaj koji najviše odgovara vašim potrebama i željama.

Cene i način plaćanja

 1. Povoljnije cene hotela i drugih usluga
 2. Plaćanje u ratama, čak i nakon putovanja
 3. Bez skrivenih troškova
 4. Popusti za plaćanje unapred

Sigurnost 

 1. Svi naši putnici su osigurani garancijom putovanja
 2. Garancija da ćete dobiti ono što ste platili
 3. Rešavanje problema na destinaciji, ukoliko se pojave
 4. Na svakoj destinaciji imamo obučene pratioce grupe dostupne 24h tokom celog putovanja

Lični agent turističkih i poslovnih putovanja

Znamo da većina ljudi nema vremena da lista ponude na internetu i zato smo odlučili da obezbedimo svakom putniku ličnog agenta turističkih i poslovnih putovanja. Lični agent je zadužem da se bavi organizovanjem putovanja za pojedince i grupe. Pomoći će vam da pronađete pravu destinaciju i rezervisaće hotele, avio karte i druge usluge koje su vam potrebne za putovanje.

Naši agenti su dobro upoznati sa različitim opcijama za plaćanje i mogu da ponude savete o tome kako da izbegnete dodatne troškove. Lični agenti turističkih i poslovnih putovanja u Balkan Fun turističkoj agenciji mogu da pruže podršku u slučaju problema tokom putovanja i da pomognu da se reše bilo kakvi problemi ukoliko se pojave.

Znamo da je organizacija veće grupe prijatelja naporna i da verovatno nemate volje da ,,jurite” svoje društvo oko prijavljivanja, plaćanja i potpisivanja ugovora. Lični turistički agent je zadužen da bude u kontaktu sa svima, kao i da vam izađe u susred oko specifičnih zahteva (prednja sedišta u autobusu, specijalna mesta u avionu, spratnost u vilama/hotelima…).

I ovo nije sve… Evo još razloga zašto baš odabrati Balkan Fun Travel za vaše putovanje

 1. Na svakoj destinaciji imamo koordinatore koji su dostupni putnicima tokom celog putovanja
 2. Vodiči su nam profesionalni i dostupni
 3. Zato što nam putovanja nisu ,,dosadna”. Trudimo se da vam pružimo aktivni odmor, sa interesantnim fakultativama, organizovanom zabavom, ali i kvalitetnim sadržajem za odmor u pravom smislu te reči.
 4. Zato što nam je svaki putnik bitan, a ne samo broj. Zato se trudimo da unapred razumemo baš vaše želje i potrebe i na osnovu toga preporučujemo odgovorajuću destinacju.
 5. Specifični smo i poznati po putovanjima za mlade kojima je provod na prvom mestu, ali tokom godina, sve je više ,,ozbiljnijih” putnika koji žele pravi odmor.
 6. Kada su u pitanju mladi putnici, nudimo destinacije na kojima žurka počinje već u autobusu, a završava se kada stignete kući. Organizujemo dnevne i večernje žurke, žurke na brodu, žurke na plaži… gde god nam se ukaže šansa.
 7. Angažujemo vodiče, dj-eve, animatore i ostalo osoblje iz Srbije, te vam je lakše da se sporazumete, a cela organizacija je prilagođenja našem stanovništvu.