Smeštaj Tip smeštaja 26.10. - 29.10.
BEČ: HOTEL 2* 1/2 sa doručkom209€
1/3 sa doručkom199€

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

ARANŽMAN NA 3 NOĆENJA

1. dan NIŠ-BEČ

Dolazak na aerodrom Konstantin Veliki dva sata pre leta. Čekiranje karata i granične formalnosti. Direktan let za Beč. Po sletanju, mogućnost organizovanja transfera do hotela.  Smeštaj. Noćenje

2. dan BEČ

Doručak. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan BEČ

Doručak. Slobodan dan za individualni program i razgledanja. Noćenje..

4. dan BEČ-NIŠ

Napuštanje hotela. Mogućnost transfera hotel – aerodrom. Čekiranje karata i granične formalnosti. Let za Niš. Sletanje na aerodrom Konstantin Veliki. Granične formalnosti. Prestanak aranžmaskih usluga

ARANŽMAN NA 2 NOĆENJA

1. dan NIŠ-BEČ

Polazak sa aerodroma “Car Konstantin”  prema redu letenja. Po sletanju na aerodrom u Beču, transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan BEČ

Doručak u odabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan BEČ - NIŠ

Doručak u odabranom hotelu. Transfer od hotela do aerodroma. Polazak aviona za Niš. Kraj programa

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

PRIMER HOTELA

Hotel Ibis Wien Sankt Marx nalazi se u 3. okrugu Beča, na 2 minuta hoda od Autobuske stanice Erdberg i istoimene stanice metroa. Moderne sobe ovog objekta nude besplatnu klimatizaciju i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Do centra grada stiže se za 10 minuta vožnje metroom. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu Ibis budget Sankt Marx. Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem i toaletom. Bogat doručak na bazi švedskog stola služi se od 06:30 do 10:00 radnim danima i od 07:00 do 10:30 vikendom i državnim praznicima. Kada je vreme lepo, gostima je na raspolaganju i terasa. Na prodajnim automatima možete kupiti grickalice i piće. U foajeu možete besplatno koristiti računare sa pristupom internetu. Do autoputa A23 se može stići nakon 5 minuta vožnje.

Porodicama se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 8,2 za boravak sa decom.

Hotel Star Inn Hotel Wien Schönbrunn ( https://starinnhotels.com/en/star-inn-hotel-vienna-schoenbrunn/ )  se nalazi na pogodnoj lokaciji u 15. bečkom okrugu, na 5 minuta vožnje metroom od Palate Šenbrun i železničke stanice Westbahnhof. Stanica metroa Längenfeld (na linijama U4 i U6) udaljena je samo 100 metara. Klimatizovane hotelske sobe imaju LED TV sa kablovskim kanalima, besplatan WiFi i prostor za sedenje. Kupatila su opremljena tušem, a sobe imaju moderan nameštaj. Dostupne su i sobe prilagođene gostima sa invaliditetom. Doručak na bazi švedskog stola se služi na zahtev, a objekat Star Inn Schönbrunn ima i restoran. Privatna garaža može da se koristi uz doplatu. Centar Beča je udaljen samo 4 stanice vožnje metroom, dok se do šoping ulice Marijahilferštrase stiže za 5 minuta vožnje gradskim prevozom.

Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 8,9 za boravak udvoje.