Smeštaj Tip smeštaja 23.09. - 26.09. 10.11. - 14.11.
OHRID: HOTEL ČINGO 3* 1/3 sa doručkom89€89€
1/2 sa doručkom89€89€

Hotel Čingo 3* - Ohrid 

Hotel ČINGO 3* se nalazi u centru Ohrida u blizini autobuske stanice i pijace. Poseduje restoran, loby sa recepcijom. Sobe su sa TV-om, TWC… Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Doručak je po principu buffet servis. www.hotelcingomk.seasonsnseasons.com/ Hotel Cingo je smešten na 500 metara od Ohridskog jezera i na 150 metara od centra Ohrida. Nudi besplatan bežični internet, recepciju koja radi non-stop i restoran. U okviru objekta obezbeđena su besplatna parking mesta. Autobuska stanica je udaljena 2 minuta hoda. Doručak se služi svakog dana u hotelu. U lobiju vam je na raspolaganju bar, dok supermarket možete pronaći na 10 metara od hotela. Recepcija ovog smeštajnog objekta radi 24 sata dnevno. Hotel se nalazi na 1 km od Glavne autobuske stanice u Ohridu i na 10 km od Aerodroma Ohrid. Klimatizovane smeštajne jedinice u hotelu Cingo sadrže TV sa kablovskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje sa sofom.
Ohrid putovanje 2021 - posetite ovaj grad koji je neverovatan spoj kulture, istorije, šoping, provoda, a često ga nazivaju i biser Makedonije
    VAŽNO:
  1. Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  2. Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Beograda.
  3. Za polazak iz Novog Sada doplata 2000 dinara
  4. Online rezervacije i prijave su besplatne.
  5. Doplata za 1/1 sobu - 20€ (isključivo na upit)
PRODAJNO MESTO:
  1. Niš, Cara Dušana 39, 018 310 50 30, 069 500 25 24
Plan puta

1. dan / BEOGRAD – Srbija – Severna Makedonija:

Polazak iz Beograda u 22h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja kroz Srbiju i Severnu Makedoniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan / Severna Makedonija – OHRID:

Dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za šetnju i odmor. Smeštaj u hotel. Oko podne panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa lokalnim vodičem (crkva Svete Sofije, crkva Svetog Pantelejmona, Samuilova tvrđava…). Slobodno vreme za individualno razgledanje. Noćenje.

3. dan / OHRID – SVETI NAUM (fakultativno) - STRUGA / VEVČANI (fakultativno) :

Doručak. Slobodan dan u Ohridu ili fakultativno polazak oko 9h na izlet za Sveti Naum sa obilaskom manastirskog kompleksa. Povratak u Ohrid oko podne. Slobodno vreme. Oko 15h fakultativno polazak za Strugu i obilazak ovog poznatog turističkog i kulturno – istorijskog grada. Nastavak putovanja do Vevčana, prelepog mesta sa drevnom arhitekturom i čuvenim izvorima. Lagana večera u nekom od tradicionalnih restorana. Povratak u Ohrid. Slobodno veče. Noćenje.

4. dan / OHRID – SKOPLJE – Srbija – BEOGRAD:

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Polazak za Skoplje. Razgledanje makedonske prestonice i kraće slobodno vreme u centru grada. Mogućnost da prošetate starom čaršijom i uživate u makedonskoj gastronomiji. Polazak za Beograd. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke