O hotelu

Lokacija:

Nalazi se u oblasti Okurcalar, na 33 km udaljenosti od centra Alanje. Lanac hotela Kirman će ispuniti sva vaša očekivanja svojom odličnom uslugom i bogatim sadržajem za sve tipove gostiju.

Sadržaj hotela:

U okviru hotela su aqua park površine 600m2, dečiji bazen, unutrašnji bazen, dnevni i večernji animacijski program, spa centar (uz doplatu piling i masaže), tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, fun club, kids club. Uz doplatu su: vodeni sportovi, osvetljenje za teniske terene, rent-a-car, doktor, shopping centar i sve ostalo van koncepta. Animacioni program hotela Kirman Arycanda De Luxe je specijalno osmišljen kako bi zadovoljio potrebe za razonodom kako porodica sa decom tako i parova. Tokom boravka gosti će imati priiku da uživaju u raznim dnevnim i večernjim aktivnostima kao što su: dečiji festival, festival voća, jedinstveni gala šou, uživo muzika, plesne večeri, večernji šou u amfiteatru, kitchen show i mnoge druge. Što se tiče sportskih aktivnosti samo neke od njih su zumba, kangoo jumping, aerobik, step aerobik, joga, stoni tenis, fitnes, boks, odbojka na plaži, časovi plesa.

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je Ultra All Inclusive – glavni restoran gde se služe doručak, ručak, večera na bazi samoposluženja, sa posebnim delom koji zauzimaju diet corner, gluten-free, kids buffet, kao  i baby corner koji je dostupan 24h, 4 a’la carte restorana-meksički, turski, mediteranski i azijski (uz rezervaciju bez doplate jednom u toku boravka), 6 barova- loby bar, snack bar, pool bar, point bar, cardak bar, disco bar kao i poslastičara, sladoled. Ultra All Inclusive koncept  hotela Kirman Arycanda podrazumeva alkoholna i bezalkoholna pića domaćih brendova, kao i određenih uvoznih brendova. Hrana i piće su dostupni 24h dnevno u okviru hotela.

Plaža:

Hotel izlazi na sopstvenu peščano – šljunkovitu plažu gde su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni na korišćenje. Plaža je ocenjena plavom zastavicom.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel poseduje ukupno 360 smeštajnih jedinica. Svaka soba u svom sastavu sadrži kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, telefon, mini bar (koji se svakodnevno dopunjuje vodom, bezalkoholnim pićima, pivom određenim grickalicama), sef, SAT TV LCD, WIFI, ketler, set za kafu i čaj,  osnovni set za higijenu,  terasu ili balkon.

Standardna soba (29m2) može sadržati 1 francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i 1 single ležaj. Max kapacitet 3adl+1inf

Family soba (39m2) može sadržati 1 francuski ležaj, dva odvojena ležaja i sofu za decu u dve odvojene prostorije koje su povezane vratima. Max kapacitet 4adl+1chl+1inf

Napomena:

Hotel ima pravo izmene koncepta bez prethodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.