O hotelu

Lokacija:

Hotel Kirman Belazur Resort & Spa, lociran je u oblasti Boğazkent na oko 40 kilometara od antalijskog aerodroma, nadomak Beleka. Hotel odlične cene i kvaliteta, preporuka za porodice, ali i za one koji žele romantičan odmor.

Sadržaj hotela:

Hotel je otvoren 2013. godine i njegov posed se prostire na 40.000 metara kvadratnih, u okviru kompleksa nalaze se otvoreni i zatovreni bazeni, bazeni za decu, više tobogana za odrasle i decu, wellness & spa centar, mini klub, večernje i dnevne animacije, tematske večeri, igralište za decu, show podium, beach volley, fitenss centar, konzole za video igre, teniski teren, stoni tenis, TV sala. Uz doplatu su usluge pranja i peglanja veša, sportovi na vodi, lekar, masaže i kozmetički tretmani, frizer, osvetljenje teniskih terena i sve ostalo van koncepta.

Plaža:

Hotel poseduje prelepu, peščano-šljunkovitu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Usluga u hotelu:

Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu po principu samo posluživanja , uz veliki izbor različitih jela i pića. Osim glavnog restorana, u okviru hotela nalaze se i više barova i a’ la carte restorana, baby corner 24h. A’ la carte restorani se mogu koristiti uz prethodnu rezervaciju, jednom u toku boravka. Doplaćuju se posebna uvozna pića, flaširana pića, ceđeni sokovi, sladoled (sladoled u mini klubu je besplatan, sat vremena u danu), Clark Geble bar od 02:00h do 08:00h, nargila i sve ostalo van koncepta usluge.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel poseduje 552 smeštajne jedinice koje su raspoređene u 7 blokova četvorospratnih zgrada. Sve smeštajne jedinice sadrže: kupatilo, fen za kosu, centralnu klimu, telefon, mini bar uz svakodnevnu dopunu bezalkoholnih pića i vode, sef, TV, Wi-Fi, terasu ili balkon.

Standard room: površine 29m kvadratnih, maksimum 3+1 osoba.

Family room: površine 39m kvadratnih, maksimalno 4+1 osoba.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.