O hotelu

Lokacija: Hotel Relax Beach 4*  nalazi se u Alanji, u regiji Oba. Hotel je renoviran 2020. godine i vrlo pažljivo se vodilo računa o svim detaljima. Od Trga Ataturk udaljen je manje od 5km dok je od aerodroma u Alanji na 35km udaljenosti. U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobuska stanica i taxi stanica, menjačnica i marketi.

Sardžaj soba: Hotel poseduje 234 sobe koje se nalaze u jednoj glavnoj zgradi podeljenoj na dva bloka. Sve standardne sobe poseduju: klima uređaj, LCD TV, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon, tuš.

Standardna dvokrevetna soba: poseduje jedan francuski ležaj ili dva odvojena ležaja,  površine 18-22m2

Family room: sastoji se iz dve prostorije, površine 25-30m2

Plaža Hotel poseduje sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu koja je udaljena oko 50m (prelazi se ulica)

Hotelski sadržaj: recepcija, glavni restoran,  2 bara – pored bazena i na plaži, 2 bazena (za decu i odrasle), tobogani, terasa za sunčanje sa pogledom na grad i tvrđavu, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatni su), besplatan WIFI u javnim prostorijama, spa centar. Uz doplatu su na raspolaganju usluge frizera, mini market, prodavnica kože, tattoo, sportovi na vodi, doktor na zahtev, usluge vešeraja, room service, masaže i ostali tretmani.

Usluga u hotelu:Hotelska usluga je All inclusive na bazi samoposluživanja. Sadrži glavni restoran u kom se služe doručak, kasni doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, snack/pool bar,  Lobby bar, kao i bar na plaži na kome su neka od pića uključena u koncept.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene koncepta bez prethodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.