Smeštaj Tip smeštaja 15.02. - 18.02. 07.03. - 10.03.
RIM: HOTEL 3* 1/2 Specijalna cena499€485€

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan BEOGRAD – RIM

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja. Poletanje aviona i dolazak u Rim. Po sletanju, mogućnost organizovanja transfera do hotela. Slobodno vreme ili fakultativno pešačko razgledanje Rima: Panteon, Fontana di Trevi, Španske stepenice, Navona. Noćenje.

2.dan RIM – VATIKAN – RIM

Doručak. Slobodan dan ili fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Odlazak metroom. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Individualni povratak u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

3.dan RIM

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta po izboru. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan RIM – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Poletanje aviona iz Rima. Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ . Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Rim Putovanje 2023 • Avionom iz Beograda • Direktan let

Rim, večni grad, uvek je na listi poželjnih destinacija za putovanje. A sada, putovanje u Rim je postalo još lakše i prijatnije. Zahvaljujući aranžmanima sa direktinim letovima iz naše ponude, možete se odmoriti, opustiti i stići na željenu destinaciju za samo 1h 30 min.

Putovanje u Rim • Večni grad

Rim, grad koji predstavlja sinonim za istoriju, umetnost i kulturu, poznat je kao večni grad, a ovo ime zaista i opravdava. Sa svojim prelepim spomenicima iz doba Rimskog carstva, renesansne palate i barokne crkve, Rim je jedna od najposećenijih turističkih destinacija u svetu. Pored istorijskih znamenitosti, Rim nudi i neodoljive ukuse italijanske kuhinje, brojne muzeje i galerije, a očaraće vas i živopisna atmosfera ovog jedinstvenog grada. Ukoliko još uvek niste posetili ovaj večni grad, ne propustite priliku da osetite njegovu magiju i ljepotu.

Rim avionom • Najbolji aranžmani sa Balkan Fun Travel-om

Iskoristite priliku da otkrijete istorijske znamenitosti, neodoljive ukuse italijanske kuhinje i živopisnu atmosferu ovog jedinstvenog grada.

Rezervišite svoje mesto na ovom aranžmanu sa direktinim letom za Rim i počnite da planirate svoje putovanje već danas.