O hotelu

Lokacija: 

Hotel Royal Holiday Palace 5* se nalazi u Antaliji, na plaži Lara i udaljen je oko 17 km od centra Antalije i 15 km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaj hotela:

Hotel poseduje otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle (zatvoreni bazen radi sami u zimskom periodu), aqua park, fitness, tenis, boćanje, odbojka, večernji programi, animacija, diskoteka, tursko kupatilo,jacuzzi, mini klub 4-12 godina. Wi-Fi besplatan je u svim javnim delovima hotela. Dodatno se plaća: tretmani, masaže, paviljoni na plaži, usluga pranja i peglanja veša, doktor, rent-a-car, frizer, Spa centar i sve ostalo van koncepta

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je Ultra All Inclusive, samoposluživanje-izbor više jela, po principu otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, užine, ručak, večeru i ponoćnu čorbu, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno doba dana. Poseduje u okviru kompleksa tri glavna restorana, 5 a’la carte restorana, 9 barova. Dodatno se plaća: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, šampanjac, sokovi od sveže ceđenog voća.

Plaža:

Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži na kojoj se suncobrani i ležaljke ne doplaćuju.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel ima ukupno 604 sobe, od toga 6 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Standard Superior sobe (46 kvadrata) imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, tepih na podu, sef, mini bar (dopunjava se dnevno vodom, sokom i pivom), SAT TV sa internacionalnimi muzičkim kanalima, telefon, Wi-Fi, balkon.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.