Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 03.01.
KOPAONIK: HOTEL OLGA DEDIJER 2* 1/5 polupansion189€
1/4 polupansion199€
1/3 polupansion209€
1/2 polupansion219€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
Hotel Olga Dedijer 2* Hotel Olga Dedijer Kopaonik se nalazi na Kopaoniku, na 700 metara od ski-centra Kopaonik i nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i zajedničkim salonom. Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. U okviru smeštajnog objekta su na raspolaganju terasa i besplatan WiFi. Osoblje recepcije vam je na usluzi non-stop. Gosti hotela mogu da uživaju u kontinentalnom ili doručku na bazi švedskog stola, kao i u večeri na bazi švedskog stola. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. U blizini hotela se nalazi nekoliko poznatih atrakcija, kao što su ski-liftovi Malo jezero, udaljen 450 metara, ski-lift Krst, do kog ima 650 metara i ski-lift Pančić ekspres, koji je smešten na 12 minuta hoda od hotela. Kopaonik i okolina su pogodni za razne aktivnosti, uključujući pešačenje, skijanje i biciklizam. KOPAONIK
Najpoznatiji turistički centar u Srbiji, nalazi se na 290 km od Beograda, jedno je od mesta koje preko cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje u prirodi, zbog bogate i zanimljive sportsko-rekreativne ponude. Klima Kopaonika obeležena je sa 200 sunčanih dana godišnje zbog čega nosi naziv „planina Sunca“. Kopaonik, planina raskošne lepote, ostaje u neizbrisivom sećanju svih koji je posete – strme litice smenjuju se sa blagim padinama, obrasla crnogoričnom šumom, bogata planinskim izvorima i potocima kristalno bistre vode, proplanci bogati retkim vrstama planinskog bilja. Zbog svoje prirodne vrednosti, Kopaonik je proglašen nacionalnim parkom 1981.
Plan puta

1.dan / Niš – KOPAONIK:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u jutarnjim časovima. Očekuje nas vožnja ka Kopaoniku i dolazak u podne. Smeštanje u apartmane i sobe. (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom, sastanak na recepciji apartmana posle 14:00h). Slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Večera. Noćenje.

2-5. dan / KOPAONIK:

Doručak. Skijaški dani od 08h-15:30h. Slobodno vreme za odmor, šetnju, individualne aktivnosti, organizovane dnevne žurke i druženje. 31.Decembra i 01.Januara organizovani doček i repriza Nove godine u nekom od restorana i klubova na Kopaoniku (ukoliko epidemiološka situacija bude dozvoljavala). VečeraNoćenje.

6. dan /Kopaonik – Niš:Doručak. Napuštanje apartmana u prepodnevnim časovima. Okupljanje na dogovorenom mestu i oko 14h polazak sa Kopaonika. Vožnja sa usputnim pauzama za odmor. Očekivano vreme dolaska u matično mesto je u večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke