Smeštaj Tip smeštaja 27.05. - 31.05.
RIMINI: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom170€
1/2 sa doručkom180€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Rimini Wellness Fiera: najveće svetsko okupljanje ljubitelja zdravog života

Rimini Wellness Fiera je najveći svetski događaj posvećen zdravom telu i duhu, sportskim navikama i ljubiteljima fitnesa i rekreacije. 

Rimini fitness festival se ove godine održava po 14. put, i to od 28. do 31. maja, kada će na jednom mestu okupiti brojne fitnes centre, kompanije i pojedince posvećene sportu, rekreaciji i plesu kao načinu života.  

Očekuje se da će prelep italijanski grad u maju tradicionalno ugostiti više od 10.000 posetilaca, koji će imati priliku da iskuse fenomenalan četverodnevni spektakl u vidu vežbaonice i žurke na otvorenom, u društvu velikog broja iskusnih fitnes instruktora i trenera iz celog sveta. 

Rimini fitness festival je odlična prilika za upoznavanje sa novinama u svetu sporta, razmenu iskustava sa profesionalcima iz ove oblasti, ali i za testiranje sopstvene fizičke spremnosti, odlučnosti i energije na nekoliko desetina stejdževa, bazena i više stotina izlagača koji pripremaju svoje kurseve i raznovrsne sportske demonstracije za ovaj događaj. 

Plan puta

1. dan / BEOGRAD – Srbija – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji u Beogradu. Polazak u poslepodnevnim časovima. Sledi noćna vožnja preko Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.  

2 - 3. dan / Rimini – RIMINI WELLNESS FIERA:

Dolazak u Rimini u ranim jutarnjim satima i obilazak grada u pratnji vodiča. Sledi smeštanje u hotel. Tokom ovog i narednog dana očekuje nas celodnevno uživanje i vežbanje na festivalu Rimini Wellness Fiera, najvećem događaju na svetu koji je posvećen fitnessu, wellnessu, poslovanju, sportu, telesnoj kulturi i zdravoj ishrani. Događaj koji okuplja sve velike ljubitelje wellness svemira pod jednim krovom: od proizvođača sprava za telesnu aktivnost za dvorane i škole, ljubitelje sporta, zdravog života, kao i plesa, turizma i dizajna. Godišnje ga poseti nekoliko desetina hiljada zaljubljenika u aktivno bavljenje sportskim aktivnostima, na kojem se upoznaju s novitetima iz područja fitnessa, wellnessa i pilatesa, a posetioci imaju priliku učestvovati i na konferencijama, predavanjima i testirati svoje sposobnosti na grupnim takmičenjima.

4. dan / Rimini – SAN MARINO (fakultativno) – Italija – Slovenija – Hrvatska – Srbija:

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog obilaska San Marina u pratnji vodiča: Palazzo Publico, Basilica del Santo, utvrđenje staroga grada, kule San Marina… Nakon obilaska povratak u Rimini. Sledi noćna vožnja preko Italije, Slovenije i Hrvatske uz kraće pauze radi osveženja i regulisanja graničnih formalnosti…

5. dan / Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke