Svako od nas jednom doživi “Hangover”. Dajemo vam 10 saveta šta možete da radite kad vam se to desi u ovom ludom gradu. Svakako će biti zanimljivo pričati unucima: “Znaš sine, pre 30 godina u Amsterdamu sam….”. 

1. Nastavite sa zabavom

Ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se. 9 je ujutru a osećate se kao da vas je pregazio tramvaj. Većina barova u gradu se ne otvara do podneva, ali u baru  ’t Smalle – barmeni su zauzeti već od 10 časova, 7 dana u nedelji. S obzirom na trenutno stanje bića u tom trenutku, koktel koji bi vama sigurno odgovarao je – The Walking Dead.

2. Dobar doručak, i najgori mamurluk leči

Amsterdam sadrži obilje restorana koji rade već od ranog jutra. Većina njih sadrži besplatan WI-FI, a što se tiče ukusa – u Amsterdamu možete naći sve što vam srce  poželi. 

3. Čekirajte se u đakuziju 50 metara iznad zemlje

Uživajte u pogledu u sobi sa đakuzijem 50 metara iznad neba u jedinstvenom hotelu Faralda Crane Hotel. Iskustvo od kojeg zastaje dah, pogotovo nakon burne noći.

4. Popijte eliksir protiv mamurluka u Hangover centru

Samo u Amsterdamu postoji Hangover radnja koja ima eliksir za brisanje štete koju ste napravili prethodne noći. Piće koje se zove Reset, srediće i najteže glavobolje, barem tako kažu. 

5. Vozite bicikl

Ideja o kardio treningu za lečenje mamurluka, možda i ne zvuči tako loše. Čak i u takvom stanju, bićete spremni za ludu avanturu i vožnjom kroz ulice Amsterdama. Možda je to najlakši način i da ga obiđete. Verujte nam, svež vazduh će učiniti da se opet osećate kao čovek.

6. Uzmite pivce

Otkrijte proces pravljenja najpoznatijeg piva na svetu, Heineken. Pazite samo, interaktivne izložbe mogu povećati vrtoglavice i mučninu. 

7. Prepustite se “Marry Jane”, u kofi šopu

Hej, ima lekovita svojstva! Nakon nekoliko hitova, neće vam više biti muka.

8. Testirajte svoje veštine preživljavanja u Escape Room

Vi ne možete biti dovoljno mamurni da igrate ovu igru bežanja, gde ćete dobiti visok adrenalin dok sat otkucava i dok vam klaustrofobija uzima maha. Previše uplašeni? 

9. Povećajte nizak nivo šećera u krvi čokoladnim kebabom

Mislimo da slika govori više od 1000 reči. Ko je rekao još samo jedna porcija?

10. Prošetajte Red Light District-om

Da li pogled zgodnih devojaka može da izleči vaš mamurluk?