Aqua park (AGIOS IOANNIS) na Krfu je jedan od najvećih akva parkova u Evropi, predstavlja ogroman kompleks bazena gigantskih đakuzija, i dugih i brzih tobogana koji imaju različita imena u zavisnosti od karakteristika – Crna rupa, Četiri tvistera, Kamikaze, Hidrina tuba i mnogi drugi. Ne propustite jedinstvenu priliku da osetite strujanje adrenalina na nekom od neverovatnih tobogana i opuštanje sa društvom u jednom od mnogobrojnih đakuzija. Akva park je sigurno najbolji način da provedete jedan vreli letnji dan na moru sa još 1000 mladih ljudi željnih dobre zabave!

Poseta fantastičnom Aqua parku ostrva Krf koji se prostire na 12000 metara kvadratnih AquaLAND. Akva park na Krfu se nalazi u mestu Agios Ioanis. Nalazi se na glavnom putu za Glifadu. To je jedan od najzanimljivih akva parkova u Grckoj, pa i sire. Sigurno ce obezbediti celodnevnu zabavu.

Postoje razni tobogani, npr. Multislide, Crna rupa, Kamikaze, Twister. Za one koji bi radije da se izlezavaju, tu je Lazy river i djakuzi bazen. Ukoliko zelite mozete se prikljuciti igrama Family Rafting i Deep Blue Kayak.