5 RAZLOGA ZAŠTO BEZ DEČKA OTIĆI NA PARTY DESTINACIJU

 

Nakon prošlonedeljnog objavljenog bloga – 5 RAZLOGA ZAŠTO BEZ DEVOJKE OTIĆI NA PARTY DESTINACIJU, (ko nije pročitao, skok na link) naišli smo na burne reakcije žena koje smatraju da to ,,uuuuopšte,, nije istina. Kako težimo polnoj ravnopravnosti, a i muškarci nisu savršenstvo, tu su obrazloženja lepšeg pola kako provesti nezaboravno leto, i to, zamislite, bez dečka.

,,Kraj marta je, kasno ti je sada da kreneš sa teretanom, ja kad sam te terao još u novembru da kreneš sa mnom, nisi htela.’’ Poznato, zar ne? Divne li motivacije, dragi momci, velika podrško ženskog sveta. A ne, nije kasno. Napokon si donela veliku odluku da četiri meseca živiš na vodi, po kojem zrnu pirinča, zelenoj salati, ostaviš dušu u teretani. Ali nažalost, onda naiđeš na jedno veliko ,,STOP! Ne, nećeš postati Kim Kardašijan za 4 meseca.’’

  • E, pa, hoću!

I onda kreće akcija, trčanje, teretana, fitness, anticelulit masaže, solarijum, manikiri, pedikiri, nema tu mesta laganom tempu. A na Instagramu, kao da proganjaju te prezgodne žene s trbušnjacima i zategnutim telom, pa ti presedne burek i jogurt, dođe ti da plačeš tri dana jer si sebe luksuzirala jednom osminom sa sirom.

Pri tom, u svom tom ludilu, dobiješ komentar od svog Gospodina Greja – Ooo, pa ti si ti malo pustila stomačić… – A neeee, to je od vode.

 

Prođe tih par meseci pripreme za more i krene, možda i najlepši momenat PAKOVANJE, a on je SLUČAJNO svratio do tebe dok se pakuješ DA POMOGNE. He-he.

Izvor:Thinkstock

Ljubavi, tu suknju si nosila pre 2 godine i tada ti je bila kratka, nećeš valjda nju za more?

  • Ooo da, hoću, idem na Zakintos, opusti se, ne mogu nositi babin heklani prsluk iz osamdeset druge.

Ali zar nije malo kraat..?

  • Kaaaži, kako si ti?

Ma dobro sam, nego ta suknja, a šta će ti ta providna haljina?

  • Ta providna haljina je moja spavaćica sa printom Sunđer Boba kao što vidiš i u njoj ću spavati, ne brini.

Dobro, ali obećaj mi…

  • OBEĆAVAM SVE, samo da završimo sa ovim razgovorom oko mog pakovanja.

 

Otići na more bez dečka znači i beg od svih tih nepotrebnih, napornih komentara, jer za njega si jedino žensko koje će plažom hodati u kupaćem kostimu i svi muški pogledi će biti uprti u tebe.

Izvor:twitter.com

Zatim, propustiti Welcome party, White party, Elegance party, Grafit party, Serbian party… i druge organizovane žurke, jer se njemu šeta, pije pivo, jede giros, spava, jer te je neki pijani Britanac pogledao, ipak ne. Svakako da će ti više prijati ispijanje koktela sa drugaricama, uživanje na Suncu. Nema tenzije, nema ljubomore, nema negativnih komentara, jednom godišnje se može pobeći od rutine i posvetiti samo sebi.

 

Tu je i faktor sunčanja, on ne voli Sunce, a ti jedva čekaš da dobiješ preplanuli ten poput Naomi Kembel. Jer usaglasiti se oko mesta na plaži je teže nego dobiti sedmicu na Lotou. A sa drugaricama, sasvim druga priča, problem je samo naći ih da li su pored bazena ili mora. Tu su ležanja i prepričacanja od prethodne noći, smejanja, gledanje fotografija u telefonu, novi zahtevi, nove avanture.

Još jedan razlog, fotkanje na moru (RAZLIKA):

  • Ljubavi, slikaj me kako skačem u vodu.

Jel si normalna ti, 50 stepeni ima, daj da se sklonimo, slikaću te sutra.

Sa drugaricama, sasvim suprotna priča:

– Moooožeee, pa ćeš ti mene.

Broj fotografija sa njim za 12 dana – 100 .

Broj fotografija sa drugaricama za 12 dana – 1052.

Otišla si na more, želiš što više uspomena, da kada dođe zima na -10 možeš prelistati fotke koje će ti vratiti osmeh na  lice a da pritom ne prelistaš sve za 3 minuta.

 

 

I za kraj – sloboda. Možeš razgovarati sa bilo kim, čak i sa onim nasmejanim Grkom koji vam iznajmljuje ležaljke, pa i sa Italijanom koji vam prodaje pice na putu do smeštaja.  A uveče, kada krene parti, nema nikoga ko će reći kako je nešto kratko ili usko, providno ili neprikladno. Došla si na more i pravila se menjaju.