5 RAZLOGA ZAŠTO BEZ DEVOJKE OTIĆI NA PARTY DESTINACIJU

 

Bliži se vreme donošenja konačne odluke – da li otići na more sa ili bez devojke? To je taj prelomni trenutak, da li udovoljiti ortacima ili se sukobiti sa lavom negativnih komentara, osudama i ubeđivanjima sa nežnijim polom, iliti u narodu prepoznatljivo kao – zvocanje.

Izvor:Vijesti.ba/ilustracija

 

Tokom cele godine gledaš sa njom patetične filmove i serije, glumiš kako si se rastužio kad fatalni Migel umire i ostavlja samu Elzu, a pritom je gluma spoj indijske serije i reditelja iz Male Moštanice. Zatim čim malo ogreje Sunce umesto ispijanja piva u bašti kladionice, prinuđen si da šetaš kejom čiji svaki grafit znaš napamet. A gde su tek rođendani, dan žena, dan zaljubljenih, Nove godine, kada moraš biti džentlmen, kupiti poklon, izjavljivati ljubav uz melodije Sergeja Ćetkovića…

Onda dođe trenutak upoznavanja sa njenim  roditeljima i to se čak izgura, dok ti njen ćale suptilno nagovesti da si klošar bez ciljeva i ambicija. Tu su i njene drugarice, kad za svaku njihovu svađu treba da se postaviš kao dugodišnji iskusni psiholog i slušaš kako joj je Maja pocepala omiljenu bluzu a nije se čak ni izvinila.

 

Prođe i to, a onda, njen ljubimac se razboli, prodala joj se jakna koju je želela da kupi, nisi joj odgovorio na poruku u roku od 2 minuta, u klubu te je pogledala neka devojka pa si kriv i za to, zapostavljaš je dok gledaš omiljeni klub koji jednom godišnje igra finale Lige Šampiona… i opet, nedovoljno, nisi tu za nju kad joj je najteže i sve drugo je bitnije od nje. ‘’Sve je uzalud, ti isti si k’o pre.’’

 

Izvor: Thinkstock.com

 

Zatim, dođe leto, prodju predavanja, ispiti, izgurao si još jednu eru sa njom poput jednog Dušanog Silnog, sam sebi bi stavio krunu na glavu. Slušao zvocanja matorih dok igraš igrice… i poželiš 12 dana samo za sebe, da se posvetiš sebi i ortacima.  Pobegneš dalje od svih i svega, u stilu jednog Georgievog ispijaš pivo u tropskom baru i koktele po ceo dan i noć, uživaš u pogledima cica u bikiniju, a onda te probudi realnost:

“KAKO TO MISLIŠ BEZ MENE?!”

 

Zato smo pitali naše dugodišnje Balkan Fun vodiče koji su imali iskustva sa parti destinacijama o tome kakav je njhov stav kad je u pitanju odlazak na more bez devojke.

Vodiči su jednoglasno izglasali da treba ići sam.

 

 

Miki: Mislim da je bolje ići sam, jer ona ne bi mogla da podnese moj način života na destinaciji. Tamo ne mogu da slušam zvocanja.

Ćao mače, ja sam Milanče

Dika: Ko još nosi drvo u šumu?

Dale: Ne treba je voditi, JER: ,, Mislim, ljuuubaviii, sve je to kul, znam da radiš, ali šta Valeriju iz Novog Sada bole brige gde ima da se kupi najukusniji avokado jer samo to jede zbog savršene linije. Zašto si je onda odveo da zajedno kupujete?!? Da se ne bi izgubila, poooobresiiitaaa?”

Veljko: Nije dobro voditi devojku, zato što na moru nema pravila, svi žele dobar provod. Ja sam mislio da nije tako, ali pošto sam iskusio sve to, shvatio sam da NIKAKO nije dobro voditi devojku.

 

Dakle, ako sumiramo sve, dolazimo do zaključka:

  1. Nema zvocanja
  2. Nema pritiska
  3. Niko ti ne broji koliko si popio
  4. Dobar provod = biti sam
  5. Nema ljubomore = raj

 

Da li je ovo dovoljan broj  razloga, mislim da već i sami možete proceniti. Pitanje je samo kako preseći i doneti pravu odluku, a da pritom ne ostanete recimo, invalid. I KAKO objasniti da je NEĆETE varati, idete samo zbog provoda i da se malo opustite, ali ćete svakako imati razumevanja, pa može i ona otići sa drugaricama (oh, wait).

 

A sada, vi odaberite.

p.s. Tekst je isključivo šaljivog karaktera i za vaše odluke nismo odgovorni. 🙂