Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

PROGRAM PUTOVANJAAUTOBUSOM BEOGRAD – TASOS– BEOGRAD:

1 DAN: Polazak iz Beograda, sa ugovorenog odredišta spram datuma iz tabele, prema dogovorenoj satnici.

2 DAN Dolazak na Tasos u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smeštajne jedinice od 15.00 sati. NOĆENJE.

2-11 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/

12 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa (okvirno 14h po lokalnom vremenu). Polazak po dogovorenoj satnici (tacna satnica i mesto polaska se dobijaju dan ranije od predstavnika).

13 DAN: Dolazak u Beograd, u ranim jutarnjim satima.

AUTOBUSKI PREVOZ:

  • Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 17:00 sati. Tačno mesto polaska I satnica će se znati 2 dana pred put. GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA.
  • Putnici u autobusu treba da koriste maske za lice i poštuju uputstva, koja dobijaju od vodiča.
  • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, što se može odraziti na promenu satnice polazaka.
  • Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.

Putnici za Skala Potamiu mogu imati organizovan transfer od i do Limenasa kolima, minibusom i slično.

Agencija organizuje transfere iz Novog Sada, cena povratnog transfera je 25 eura po osobi, što je dodatna usluga i nije uključena u gore navedene cene u tabeli. Minimum putnika za realizaciju transfera je 4.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

First minute popust leto 2022:

  • Popust od 20% za uplatu u celosti prilikom rezervacije za period boravak 12.06 - 31.08
  • Popust od 15%  za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za period boravak  12.06 - 31.08
  • Popust od 20% uplatu u celosti prilikom rezervacije za smene 23.05, 02.06
  • Popust od 15% za uplatu 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2022 za smene 23.05, 02.06

O SMEŠTAJU

Aiolos II Studios se nalazi veoma blizu gradske plaže i centra grada, praktično sve je na pešačkoj udaljenosti od smeštaja. Dvorište je veoma prostrano i ograđeno, tako da najmlađi posetioci mogu bezbedno da se igraju, a postoji i prostor za druženje, sa roštiljem.

Ovaj objekat se nalazi u Skali Potamiji, 200m od peščane gradske plaže i 100m od centra, gde se nalaze prodavnice i restorani. Pored smeštaja se nalazi i pekara.

U svojoj ponudi ovaj smeštaj ima pet studija (20m2) za maksimalno tri osobe. Kada uđete u dvorište, nailazite na tri garsonjere u visokom prizemlju, dok se preostale dve nalaze u prizemlju, ali u zadnjem delu dvorišta i do kojih se spuštate stepenicama (u pitanju je kaskadni objekat).

Tri studija u visokom prizemlju (brojevi #4, #5 i #6) imaju jedan francuski ležaj i jedan kauč na razvlačenje i imaju dva balkona, jedan na ulazu u smeštaj, a drugi sa pogledom na zadnji deo dvorišta. Preostala dva studija (brojevi #7 i #8) imaju isti raspored kreveta i jedan privatni balkon, koji gleda na dvorište.

Sve smeštajne jedinice imaju kuhinju sa dve ringle i kuvalom za vodu, kupatilo sa tuš kabinom bez zavese, klimu i TV i fen za kosu.

Kućni ljubimci su dozvoljeni ako vlasnici prihvate, ali to se mora navesti pre rezervacije.

Dvorište je veoma prostrano, sa stablima maslina i pod travnatom površinom, kao i sa stazama koje vode do ulaza u smeštajne jedinice. Ima natkriveni prostor, gde se može družiti, a pored zidani roštilj, šporet na plin i lavabo sa slavinom. U dvorištu se nalazi deo sa igračkama za decu i tuš.

Za sve posetioce obezbeđen je privatni parking.

Peškiri i posteljina se menjaju svakog trećeg dana, a zatim se smeštajne jedinice čiste.

Vozeći se autoputem iz pravca Skale Panagije (Zlatna plaža), pre skretanja za centar Skale Potamije, sa leve strane ćete videti Aiolos II Studios.

Ako tražite smeštaj u neposrednoj blizini svih sadržaja koje jedno mesto nudi ali i plaža, Aiolos II može biti dobar izbor.

OPIS DESTINACIJE:

Tasos Leto 2022 - Uz deonice finog zlatnog peska, bogatu istoriju i neobične lokalne taverne, odmor na Tasosu nije ništa drugo do idiličan. To je savršeno putovanje za sve koji žele da istraže autentičnu stranu Grčke. Poznato kao „Smaragdno ostrvo“, možete očekivati prelepe pejzaže zelenih šuma i maslinjaka.

Tasos je grčko ostrvo na severu Egejskog mora. U neposrednoj blizini severoistočnog kopna Grčke, Tasos se nalazi u toplom delu Mediterana i dočekuje turiste tokom celog leta.

Sa toplom, čistom vodom tokom leta, Tasos je odličan za plivanje i ronjenje, kao i za jedrenje i ronjenje.

Sa morskim pećinama, neravnim obalama i tajnim plažama, ovo ostrvo ima savršenu obalu za izlete brodom.

Tasos Leto 2022 - Autentična Grčka

Od svih grčkih ostrva, Tasos je istinski autentičan. Dok su neki od njegovih suseda dodali internacionalne elemente – kao što su karaoke barovi i kineski restorani, Tasos je ostao autentičan i zadržao duh stare Grčke.

Šta uraditi za vreme letovanja na Tasos

Zaljubite se u skrivene uvale Tasosa na izletu brodom oko grčkog ostrva. Možete da provedete svoje vreme upijajući sunce na Golden Beach-u, ili ako volite adrenalin, posetite centar za vodene sportove i unajmite jet-ski.

Uputite se u glavni grad, Limenas, da istražite ostatke prošlosti ostrva u Arheološkom muzeju. Ili uhvatite autobus do drevnog sela Teologos i prošetajte njegovim kaldrmisanim ulicama do belokamene crkve Agia Paraskevi, gde ćete pronaći čuvenu voštanu figuru Device Marije.

Zatim završite dan kraj luke u jednoj od tradicionalnih taverni da biste uživali u klasičnim jelima od morskih plodova poput liokafta ili orade.

Planine i plaže

Pejzaž Tasosa je zaštitni znak Grčke. Ostrvo je prekriveno valovitim obroncima, plodnim vinogradima i maslinjacima. Kada govorimo o plažama, na Tasosu su većima A Kategorije. Golden Beach, na istočnoj obali je najpoznatija plaža, delom zato što je najduža na Tasosu, a delom zato što postoji veliki izbor taverni i hotela u blizini plaže.

Limenarija

Na jugozapadnom delu ostrva nalazi se gradić Limenarija, prepun tradicionalnog grčkog šarma i sa dosta primamljivih restorana sa morskim plodovima.

Prošlost Limenarije je mnogo više od samo ribarske luke, jer je to područje nekada bilo stari rudarski grad i još uvek ima mnogo tunela i okna koji vode pod zemlju. Iznad naselja nalazi se zgrada Palataki sa kulišom, amblem raznolike kulturne istorije grada.

Tasos Leto 2022 - Najbolji aranžmani uz Balkan Fun Travel

Putovanje na aranžman Tasos Leto 2022 iz naše ponude obuhvata hotelski smeštaj sa izabranom uslugom, avio prevoz i transfer na samoj destinaciji. Pogledajte našu ponudu hotela i odaberite najbolju opciju za vas i krenite na nezaboravno letovanje sa turističkom agencijom Balkan Fun Travel.