Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan: SRBIJA – BUGARSKA

Polazak u ranim jutarnjim časovima (okvirno 04 -05h) iz Beograda. Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti. Dolazak u Bansko u popodnevnim časovima. Smeštanje u studije – apartmane i preuzimanje ski pass-a. (fakultativno) Noćenje.

2. – 5. dan: BANSKO

Slobodno vreme za skijanje, šetanje, žurke, fakultativne izlete ili druge aktivnosti. Noćenje.

6. dan: BUGARSKA – SRBIJA

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

O HOTELU

Aparthotel Polaris inn

Smešten na 1,9 km od crkve Svete Trojice, aparthotel Polaris Inn nudi smeštaj sa restoranom, barom i recepcijom koja radi non-stop za vašu udobnost. WI-FI je dostupan u aparthotelu besplatno. U okviru smeštaja gosti mogu da koriste zatvoreni bazen I saunu. Ovaj objekat poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao apartmane i udaljen je samo 3 minuta hoda od kluba Flash.

Bansko 2022 - Winter Fun

Bansko 2022 - Bansko je jedno od najboljih mesta za jeftino skijanje i dobre žurke. Odličan izbor, po pristupačnim cenama.

Cena alkohola i hrane biće važan aspekt vašeg slobodnog vremena na skijanju u Banskom, uz ogromne uštede u kojima ćete uživati za vreme našeg aranžmana.

Bansko je moderan ski centar, sa odličnim snegom, ali u velikoj meri poznat po pristupačnim cenama. Kombinacija jeftinog piva, zadivljujućih lokalnih žena i odličnih snežnih uslova, čini zabavu u Banskom neverovatnim iskustvom za sve uključene!

Za žurku, ovo bugarsko zimovalište će ispuniti očekivanja čak i najzahtevnijih.. Pridružite se našem legendarnom apres ski baru, uživajući u shot-ovima koktela i sjajnoj muzici. U okolini postoji 27 termalnih izvora, tako da se možete opuštati u vodi i pripremiti se za najbolji noćni život u Banskom.

Završili ste skijanje? Vreme je za pivo!

Najbolji barovi, pabovi i diskoteke u Banskom

Postoji fantastičan izbor živahnih barova, a većina lokalnih pabova nudi živu muziku. Svi lokalni kafići i barovi imaju odlična osvežavajuća lokalna piva na točenju. Diskoteke i noćni klubovi nemaju policijski čas, tako da se zabave traju do izlaska sunca ako želite da ostanete i vidite slavu zore u planinama.

Bansko ima idealne objekte i atmosferu za sjajan vikend na skijanju, a legendarni apres ski bar kraul bi mogao biti pravi događaj za Vas i Vašu ekipu da upotpunite svoj vikend! Sa renomiranim nacionalnim parkom savršenim za razgledanje u blizini, kao i zgodnim damama i odličnom zabavom podstaknutom sjajnom atmosferom u samom odmaralištu, Bansko je siguran pobednik kao destinacija za Vaše Party Skijanje.

Rezervišite svoje mesto za najbolje skijanje u životu!