Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta
PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. DAN Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. DAN Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Belek Leto 2023

Belek Leto 2023 - Ako imate ukus za finije stvari u životu, odmor u Beleku je ulaznica za to. Njegova glamurozna plaža, negovani tereni za golf i vrhunski restorani čine ga “creme de la crème” odmaralištem na Turskoj obali.

Belek je Beverli Hils na Turskoj rivijeri, koji privlači ekskluzivnu međunarodnu publiku na svoje obale. Obala je parada luksuznih hotela i ekskluzivnih restorana, iza kojih stoje golf tereni. A iza ovih valovitih plovnih puteva nalaze se bulevari grada Beleka sa drvoredom, gde ima mnogo kafića i prodavnica.

Plaža Belek

Plaža je 16-kilometarski zlatni pojas peska i šljunka iza kojeg se nalaze luksuzni hoteli i smaragdnozelene borove šume. Plitko Sredozemno more znači da je bezbedno za decu. A široku ponudu vodenih sportova je teško nadmašiti – jednog dana možete iznajmiti Jet-Ski, sledećeg skakati po talasima talasa na wakeboard-u, a sutradan skijati na vodi.

Golf Mecca

Nije samo zlatni pesak, već i zeleni putevi koji izdvajaju Belek iz gomile. Možete birati između osam šampionskih golf terena – čak i Tajger Vuds zna šta je zeleno na nekim od njih. A 19. rupa nudi neka od najekskluzivnijih gastronomskih iskustava na Tirkiznoj obali.

Belek Leto 2022

4 stvari koje bi trebalo uraditi za vreme letovanja u Beleku

Land Of Legends Theme Park

Florida ima Walt Disney World Resort, a Turska ima Land Of Legends. Ovaj hotel u Beleku uparuje smeštaj sa vodenim parkom, akvarijumom, tematskim parkom i avenijom za kupovinu pored kanala. Možete spustiti 41 tobogan – u svakom obliku, veličini i boji. Velika deca će voleti brzake, Magikon u obliku zdele ili 43 metra visok Tajfun Coaster, dok manja deca mogu uživati u bazenu sa talasima, lenjoj reci... Držeći se morske teme, tu je podvodni restoran, gde možete večerati okruženi bazenom punim ajkulama. Na suvom se nalaze vožnje u tematskom parku, igralište za avanturu u vazduhu i 5D bioskop. Sve to možete da vidite sa 111 metara visokog vidikovca Legend Tower.

Pronađite mirno mesto na plaži Belek

Sa 16 kilometara plaže za istraživanje, ožete se zaglaviti sa vodenim sportovima, nadoknaditi praznično čitanje na hotelskim ležaljkama ili, ako tražite mirno mesto, prošetati do udaljenog peska. Ovde je veća verovatnoća da ćete videti kornjaču nego ljudsko biće jer ovde ugrožene kareta kareta kornjače polažu svoja jaja.

Istražite rimske ruševine u Pergu

Legenda kaže da je Perge bila prva luka ulaska Svetog Pavla dok je prenosio jevanđelje preko Mediterana. Ali ruševine ovde datiraju čak 1300 godina pre nove ere. Pošto je tako dobro očuvan, lako je zamisliti život tada dok lutate kroz amfiteatar sa 14.000 sedišta, rimski hram i javna kupatila. Pogledajte pažljivo i čak ćete uočiti žljebove na putu koje ostavljaju točkovi kočija.

Cenkajte se na subotnjem bazaru

Svake subote ujutru bazar ulazi u centar grada Beleka. Brojne tezge postavljaju svoju robu, prodajući sve, od lažnih dizajnerskih torbi do fudbalskih majica. Obratite pažnju na proizvode sa lokalnim dodatkom, kao što su ratluk i čaj od jabuke. Moraćete da se cenkate, ali ako se držite svog oružja, na kraju ćete ,,izaći kao pobednik”.

Najbolje vreme za odlazak u Belek

Temperature pogodne za plažu su normalne za kurs u Turskoj. Očekujte da će stvari početi da se zagrevaju oko Uskrsa - temperature oko 20° C su uobičajene već u aprilu. Do jula temperature rastu do 30° C, a često umeju da budu i više. Osim toga, letnji meseci sadrže neverovatnih 12 sati sunca dnevno.

Ako više volite nešto hladnije, jesenje temperature se obično kreću od srednjih do visokih 20-ih, a još uvek ima dosta dana sa plavim nebom. Čak i zimi vam neće trebati kapa i šal, u Beleku su prosečne temperature između 15 i 20°C. Ipak, očekujte malo više kiše u ovo vreme.

Temperatura u Beleku

Jul je najtopliji mesec u Beleku sa prosečnom temperaturom od 28°C (82°F), a najhladniji je januar sa 11°C (52°F) sa najviše dnevnih sunčanih sati u 13 u julu. Najkišniji mesec je januar sa prosekom od 230 mm kiše. Najbolji mesec za kupanje u moru je avgust kada je prosečna temperatura mora 28°C (82°F).

BITNE INFORMACIJE ZA PUTOVANJE U BELEK

Jezik: Jezik koji se govori u Beleku je turski.

Valuta: Valuta koja se koristi u Beleku je turska lira (TRI).

Lokalno vreme: Belek je 3 sata ispred GMT/BG vremena.

Let do: aerodroma Antalija. Vreme transfera do Beleka je oko 1 sat.

Trajanje leta: Trajanje leta za Antalije je oko 2 sata.

Vize i zdravlje: Ako ste srpski državljanin i putujete u Belek na odmor, viza vam neće biti potrebna osim ako ne planirate da ostanete duže od 90 dana u periodu od 180 dana. Ako vam treba još saveta o vizama za Tursku ili zahtevima za ulazak - posetite veb lokaciju ambasade za najnovije smernice.

BELEK LETO 2023 - najbolji aranžmani uz Balkan Fun Travel

Belek je jedno od najpopularnijih letovališta na turskoj mediteranskoj obali. Letovanje u Beleku garantuje mnogo uspomena i prelepih iskustava. 

Putovanje na aranžman Belek Leto 2023 iz naše ponude obuhvata hotelski smeštaj sa izabranom uslugom, avio prevoz i transfer na samoj destinaciji. Pogledajte našu ponudu hotela i odaberite najbolju opciju za vas i krenite na nezaboravno letovanje sa turističkom agencijom Balkan Fun Travel.