Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

O HOTELU

 

Lociran u Marini Ima šatl bus do JBR, ali je i na pešačkoj udaljenosti Oko 15 minuta pešaka do Marina Mall-a i metro stranice (dobra povezanost za drugim tržnim centrima)

Lokacija: Nalazi se u Dubai Marini, jednoj od najatraktvnijih lokacija u Dubaiju. U neposrednoj blizini su brojni sadržaji namenjeni turistima, a metro stranica je na 10 minuta hoda. Marina Mall je udaljen oko 2,5 km i do njega saobraća šatl bus (vožnja je besplatna za goste hotela). Plaža: JBR plaža udaljena je oko 1 km od hotela i do nje saobraća šatl bus. Vožnja je besplatna za goste hotela. Hotelski sadržaj: Internacionalni restoran gde se služi doručak, italijanski restora, lobi bar, koktel bar na 31. Spratu, spoljašnji bazen, bar pored bazena, SPA centar (parno kupatilo, sauna i džakuzi), teretana, Wi-Fi internet koncekcija, peškiri za bazen/plažu, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), hemijsko čišćenje (uz doplatu), parking, menjačnica.

Sobe: Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, LCD TV, individualnu klimu, besplatan Wi-Fi, mini-bar, bademantil i papuče, espreso apparat i sef. Sobe su površine 40m2, u svom sastavu imaju francuski krevet ili dva standardna kreveta, a postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Namenjene su za smeštaj 2 do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece.

Usluga: Noćenje sa doručkom, služi se na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.stelladimare.com

Napomena: Noviji hotel, na odličnoj lokaciji i pešačkoj udaljenosti od plaža, restorana i prelepog šetališta. Deo je poznatog hotelskog lanca što je garant dobre usluge.

dubai putovanje

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencije su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju Srbije.

CENOVNICI: 

Dubai cenovnik - februar 2021

Dubai cenovnik - mart 2021

Dubai cenovnik - april 2021

Proceduru za ulazak u UAE možete pogledati na sledećem linku - procedura

Zašto sa nama u Dubai?

SIGURNOST

✔ Refundacija 100% uplaćenih sredstava u slučaju pozitivnog PCR testa

TRANSFERI

✔ Mogućnost organizovanja transfera iz Vašeg grada do aerodroma Nikola Tesla

HOTELI

✔ Velika ponuda hotela
✔ Hoteli sa gratis boravkom za decu
✔ Hoteli za boravak isključivo odraslih
✔ Higijena na visokom nivou

TERMINI

✔ Polasci skoro svakog dana
✔ Aranžmani sa 5,6 ili 7 noćenja - VI BIRATE

PLAĆANJE

✔ Plaćanje na rate bez kamate, do 9 mesečnih rata

Ukoliko želite da rezervišete ili imate bilo koja pitanja vezana za ovaj aranžman, kontaktirajte nas na 069 500 25 24

Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA:

(6 dana/5 noći; 8 dana/7 noći)

1. dan: BEOGRAD - DUBAI Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5. ili 7. dan: DUBAI Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6. ili 8. dan: DUBAI - BEOGRAD Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745). Kraj Programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke