Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.
O HOTELU Lokacija: Flores Park hotelsko-apartmanski kompleks se nalazi na odličnoj lokaciji, u centralnom delu letovališta i udaljen je 500 m od peščane plaže u Sunčevom Bregu. Smeštaj: Apart Hotel “Flores Park” raspolaže studijima, jednosobnim i dvosobnim apartmanima.
  1. Studio za 2-4 osobe (2+2): Svi studiji su smešteni u prizemlju i imaju  direktan izlaz na bazen. Sadrže klima uređaj, SAT TV, kompletno opremljenu kuhinju, sef. Namenjen smeštaju minimalno dve odrasle osobe, a maksimalno 3 odrasle osobe ili porodica sa dvoje dece uzrasta do 11.99 godina.
  2. Jednosobni apartman za 2-4 osobe (2+3): sastoji se iz spavaće sobe sa  francuskim ili dva odvojena ležaja, dnevnog boravka sa sofom na rasklapanje, kuhinja, kupatilo, terasa. Namenjen smeštaju minimalno dve odrasle osobe, a maksimalno 3 odrasle osobe ili porodica sa najviše troje dece.
  3. Dvosobni apartman za 4-7 osoba (4+3): sastoji se iz dve odvojene spavaće sobe, svaka sa francuskim ili dva odvojena ležaja, dnevnog boravka sa sofom na rasklapanje, kuhinja, kupatilo, terasa. Namenjen smeštaju minimalno četiri odrasle osobe, a maksimalno 5 odraslih osoba ili 4 odrasle osobe sa najviše troje dece.
Sadržaj kompleksa: recepcija, otvoreni bazen Usluga: Najam Sunčev Breg je smešten u južnom delu crnomorskog primorja. Pruža se duž prelepog, polukružnog zaliva okrenutog ka istoku. U zaleđini grada se završava impozantni venac balkanskih planina i stvara prelep ambijent. Na jugu se nalazi antički grad, Nesebar, arhitektonski i istorijski spomenik bugarske i svetske kulturne baštine. Sunčev Breg je omiljena destinacija medju mladima zbog diskoteka i klubova koje garantuju fantastičan noćni život. Klima crnomorskog primorja je maritimna sa tipičnim toplim i suvim letima, ali ne pretoplim. Za Sunčev Breg važi da ima posebno prijatnu klimu, jer se tu dodiruju mediteranski topao vazduh i svež planinski koji posebno pogoduje osobama sa respiratornim problemima. Sunčev Breg je dobitnik “Plave zastave”, prestižne nagrade za kvalitet i čistoću plaže. Ovo je jedno od retkih mesta na kome se mogu videti peščane dine u južnijim delovima. Kombinacija zelenih šuma sa plažom, morem i netaknutom prirodom, čine Sunčev Breg idealnom destinacijom za odmor.

Državljanima Srbije dozvoljen je ulazak u Grčku, Tursku, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Crnu Goru i Makedoniju. O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite OVDE.


Plaćanje po jedinstvenoj prodajnoj ceni po osobi - SVE uključeno u cenu (smeštaj, prevoz, transferi, trajekt...). Naše cene su bez dinarskog dela i skrivenih troškova po srednjem kursu NBS.

NAPOMENE:
  1. Doplata za prevoz iz Novog Sada iznosi 10 EUR. Prevoz iz Novog Sada će biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).
   
Plan puta

Prvi dan: Polazak je DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE prema satnici I rasporedu po mestu polaska autobusa iz tabele. Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle h po lokalnom vremenu.

Drugi dan - poslednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga.

Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do h. Polazak iz Bugarske za Srbiju autobusom u h po lokalnom vremenu prema satnici iz tabele. Dolazak u Srbiju narednog dana u ranim jutarnjim satima. ***U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke