Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. DAN, 30.12.2021.

Polazak iz Beograda u 20h sa dogovorenog mesta, iz Niša sa dogovorenog mesta u 23.59h. Vožnja preko Makedonije sa usputnim zadržavanjima zbog pauze. Noćna vožnja.

2. DAN, 31.12.2021.

Dolazak u Solun. Odlazak u tržni centar Cosmos Mediterraneo, a zatim odlazak u Solun. Odlazak u odabrani hotel, smeštaj. Slobodno vreme za odmor. Slobodno vreme. Doček Nove Godine na trgu ili u nekom od kafića, klubova ili taverni – individualno. Noćenje.

3. DAN, 01.01.2021.

Doručak. Panoramsko razgledanje grada: Galerijusov Slavoluk, Bela kula, Rotonda, Sajam, poznate Solunske ulice, pijaca, Aleksandrov trg Slobodan dan za individualne obilaske i šetnju gradom. Noćenje.

4. DAN, 02.01.2022.

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Fakultativno: celodnevni izlet do Meteora. Poseta nekom od manastira i pauza kod crkve „Agia Paraskevi“ u klantu Tembi. Noćenje.

5. DAN, 03.01.2022.

Doručak. Izlazak iz hotela, slobodno vreme za individualne aktivnosti, zatim polazak grupe do Zejtinlika i poseta groblju. Polazak za Srbiju. Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauze. Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

OPIS HOTELA

Hotel Anessis se nalazi u centru Soluna, na pešačkoj udaljenosti od Aristotelovog trga. U ponudi su elegantno uređene sobe. Svakog dana se služi doručak na bazi švedskog stola. Besplatan bežični internet možete koristiti u celom objektu. Sve klimatizovane sobe poseduju flat-screen TV, sef i frižider. Pored toga sadrže kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Glavno mesto za noćni provod u gradu, Ladadika, sa raznovrsnim restoranima i barovima, nalazi se veoma blizu hotela Anessis. Do većine trgovačkih i poslovnih delova grada može se lako stići javnim ili sopstvenim prevozom. Do železničke stanice se stiže za par minuta hoda. Međunarodni aerodrom Solun Makedonija je udaljen oko 15 km. Osoblje na recepciji može vam pomoći oko iznajmljivanja bicikala i automobila.

Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 8,4 za boravak udvoje

OPIS DESTINACIJE

Solun je drugi po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Središnja Makedonija. Solun je jdna od najznačajnijih luka Balkana. U Soluna živi oko 370 hiljada stanovnika, ali "Velikom Solunu", koji se sastoji od 16 gradskih i prigradskih opština, živi 1104766 stanovnika.

Gravitaciono područje obuhvata oko 3-4 miliona stanovnika severne Grčke. Grad je poznat kao velika luka i sajamski centar.