Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1.Dan Niš – Antalija (Kemer, Belek, Side, Alanja Antalija) – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Serbia na relaciji Niš – Antalija. Predviđeno poletanje aviona za Antaliju letom avio kompanije Air Serbia oko 13:15h, broj leta JU9904. Po sletanju na aerodrom u Antaliji transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta.

2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.

Poslednji dan (11/12) Antalija – Niš– Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Serbia za Niš. Planirano vreme povratka za Niš oko oko 16:50h broj leta JU9905. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Lokacija: Hotel se nalazi umestu Avsalar/ Incekum, 23 km od centra Alanje i 107 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je starijeg datuma, ali plaža na koju izlazi je peščana i preporučuje se gostima koji vole da imaju divnu plažu u okviru hotela. Sadržaj hotela: Spoljašnji i unutrašnji bazeni, dnevne i večernje animacije, mini klub, igralište za decu, sportske aktivnosti, bilijar, stoni tenis, pikado, tenis, odbojka na plaži,sala za sastanke, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, Wi-Fi, lekar, shopping centar, frizer, servis za pranje veša. Usluga u hotelu: Usluga u hotelu je All inclusive. Pored glavnog restorana u koje se služe glavni obroci ( doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina) gostima su na raspolaganju dva a’ la carte restorana (riblji i meksički), tri bara      ( Snack Bar, Lobby Bar, Disco Bar) , poslastičarnica. Plaža: Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži sa plavom zastavicom, gde je upotreba suncobrana i ležaljki besplatna. Sadržaj i tipovi soba: Hotel raspolaže sa 248 soba (162 standarde u glavnoj zgradi, 76 standardnih u aneks zgradi i 10 porodičnih). Sve sobe poseduju tv, klimu, sef (uz doplatu), Wi Fi ( uz doplatu), mini bar, fen za kosu, telefon, tuš kabinu ili kadu, balkon. Napomena: Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.