O hotelu

Lokacija: Hotel King Tut Aqua Beach Resort se nalazi na četiri kilometra udaljenosti od starog centra El Dahar, kao i od Sheraton ulice, na privatnoj peščanoj plaži i na samo 13 km je od aerodroma.

Sadržaj hotela: Hotel je izgrađen u tradicionalnom egipatskom stilu i raspolaže recepcijom, direktnim izlazom na peščanu plažu, zatim velikim bazenom, akva parkom sa bazenom sa toplom vodom (aqua park je besplatan od 10 do 12h i od 14 do 16h). Za potpuno opuštanje, gostima su na raspolaganju sauna, hidromasažna kada i masaže, tursko kupatilo i sauna (uz doplatu sve u spa centru), kao i uređen vrt za čitanje i relaksaciju. Mogućnosti za zabavu uključuju svakodnevni animacijski program, časove trbušnog plesa, jedrenja na dasci, stoni tenis, sobu za igru, pikado, tenis, noćni klub. U okviru hotela obezbeđen je i besplatan parking. Internet je besplatan na svim javnim površinama hotela.

Sadržaj soba: Hotel King Tut ima u ponudi superior double i triple sobe. Sve sobe opremljene su klima-uređajem i TV-om sa satelitskim kanalima, minibarom, fenom, sefom i telefonom. Hotel raspolaže sobama sa sopstvenim balkonima koji gledaju na more i koralni greben.

Usluga: All inclusive – sve uključeno, prema hotelskim pravilima. Odmaralište ima tri restorana, uključujući restoran Love Boat sa romantičnim ambijentom i panoramskim pogledom na Crveno more. U beduinskom šatoru Sahara možete uživati u azijskim čajevima i nargilama.