Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1.Dan Niš – Antalija (Kemer, Belek, Side, Alanja Antalija) – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Serbia na relaciji Niš – Antalija. Predviđeno poletanje aviona za Antaliju letom avio kompanije Air Serbia oko 13:15h, broj leta JU9904. Po sletanju na aerodrom u Antaliji transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta.

2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.

Poslednji dan (11/12) Antalija – Niš– Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Serbia za Niš. Planirano vreme povratka za Niš oko oko 16:50h broj leta JU9905. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Lokacija: 

Mesut hotel 4* se nalazi u regiji Oba. Udaljen je oko 2 km od centra Alanje dok je od aerodroma u Antaliji udaljen 132 km. Od plaže  je udaljen 50 metara, a od centra mesta 100 metara. Preporuka je za mlade i porodice koji vole da budu blizu grada.

Sadržaj hotela:

U okviru hotela nalazi se bazen za odrasle i deo za decu, lobi,  tursko kupatilo, fitnes centar, večernje animacije. Wi-Fi je besplatan u lobiju hotela. Uz doplatu su: masaže, sportovi na vodi, telefon i faks, rent-a-car usluga, sobna usluga i sve ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je All Inlcusive. Sadrži glavni restoran gde se služe doručak, ručak i večera na bazi otvorenog bufea, kasna večera, lokalna alkoholna i bez alkoholna pića, snack bar oko bazena, pool bar. Uz doplatu su uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled i sve ostalo van koncepta.

Plaža:

Hotelska plaža se nalazi na 50m od hotela i do nje se dolazi prelaženjem ulice. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno naplaćuju.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel raspolaže sa 131 sobom u 2 bloka. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima uređaj, sef (uz doplatu), SAT TV i terasu ili balkon.

Standard room i standard side sea view room

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.