O hotelu

HOTEL ROYAL BEACH 4* - u Ljoret de Maru (Španija)  Nalazi se na oko 100 metara do Fenals plaže i na oko 15 minuta od centra mesta. Poseduje restoran, bar, internet, igralište za decu, jacuzzi i otvoreni bazen. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon i balkon. Doručak i večera na bazi švedskog stola.

www.htophotels.com

 

HOTEL PREMIERE CLASSE -  u Nici (Francuska) po lokalnoj kategorizaciji ECONOMIC ili 2*  Napomena: u Francuskoj je specifičnija kategorizacija hotela nego u ostatku Evrope (hoteli ecomomic su po kvalitetu i sadržaju kao hoteli sa 2* u ostatku Evrope). Hotel se nalazi na Engleskoj promenadi, udaljen je oko 15 minuta od centra, na liniji je gradskog prevoza. Raspolaže sa 158 soba. Hotel poseduje restoran i parking koji se doplaćuje.

Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC) i TV. Doručak – kontinentalni švedski sto.Sve trokrevetne sobe su sa pomo ćnim ležajem, koji je krevet na sprat.

www.premiereclasse.com

 

HOTEL MAJESTIC 4* - u Lidu di Jesolu (Italija)  Hotel se nalazi nedaleko od trga Marina, na 100 metara od pešačke ulice i preko puta privatne plaže. Hotel poseduje otvoreni bazen, restoran, bar. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.www.majestic-hotel.it