Smeštaj Tip smeštaja 06.09. - 18.09. 18.09. - 28.09.
SARIMSAKLI: HOTEL SEZER 3* 1/2 polupansion286€237€
1/3 polupansion286€237€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / Novi Sad - Beograd (Negotin) – NIŠ – Srbija 

Okupljanje grupe i smeštanje u autobuse u ranim jutarnjim časovima. Polazak autobusa u dogovoreno vreme uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2 – 11. dan / Turska – KUŠADASI

Dolazak u Kušadasi i smeštanje u hotel u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Boravak u Kušadasiju iskoristite da uživate u čarima orijenta, predivnim plažama i neponovljivom provodu u mnogobrojnim barovima i diskotekama koji svakog dana traje do ranih jutarnjih časova…

12. dan / KUŠADASI – Turska – Bugarska

Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Polazak autobusa za Beograd. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim stajanjem radi odmora i graničnih formalnosti.

13. dan / Srbija – NIŠ - Beograd- Novi Sad

Nastavak putovanja preko Bugarske i Srbije i dolazak u Novi Sad u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

O HOTELU

HOTEL "SEZER" LOKACIJA : Sarimsakli, 80 metara od plaže, od centra 250 metara U SOBI : klima, kupatilo, Sat.TV, telefon, fen, francuski balkon U HOTELU : 88 soba, restoran, bazen, parking, loby bar POGODNOSTI : besplatni suncobrani i ležaljke na bazenu i plaži Plaćanje po jedinstvenoj prodajnoj ceni – SVE uključeno u cenu (smeštaj, prevoz, transferi, trajekt…). Naše cene su bez dinarskog dela i skrivenih troškova po srednjem kursu Narodne banke Srbije.
  • Za slike i detaljan opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli. 
VAŽNO:
  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (SMEŠTAJ, PREVOZ, TRAJEKT, DORUČAK) za polazak iz Beograda.
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • Za polazak iz Novog Sada cene iz tabele se uvećavaju za 6 €.
Naši agenti su Vam dostupni svakoga dana. Kontaktirajte nas za više informacija.
  • Niš (Balkan Fun), Cara Dušana 39, 018 310 50 30, 069 500 25 24
SARIMSAKLI - Čuveno letovalište na obalama Egejskog mora, nasuprot grčkog ostrva Lezbosa. Od antičkog Pergama udaljeno je 40 km, od Troje 100 km i od Izmira (antičke Smirne) 150 km. Plaža boje zlatnog peska, dužine 8 km, okružena velikim brojem modernih hotela, pansiona, barova, kafeterija... Od centra Ajvalika je udaljena 7 km. Povezana je organizovanim javnim prevozom - minibusevima (popularnim dolmušima) koji polaze na svakih 5 minuta.